Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πως φέρνω προσωπικό ..από την περιοχή μου με διανομή εντύπου!

Η Inomak είναι μία από τις Leading refrigerators εταιρείες στην ελληνική αγορά.

Διαθέτει εγκαταστάσεις σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα και ένα από αυτά είναι και το Κορωπί όπου και πραγματοποιήθηκε η διανομή.

Για αυτές τις εγκαταστάσεις λοιπόν η Inomak ήθελε να προσλάβει αποθηκάριους και pickers ώστε να επανδρώσει την εταιρεία με νέους εργαζόμενους.

Προηγουμένως η Inomak χρησιμοποιούσε παραδοσιακές μεθόδους για να βρίσκει το προσωπικό που θέλει να προσλάβει και αυτές ήταν κυρίως οι αναρτήσεις αγγελιών σε διαδικτυακές σελίδες. Όμως οι παραδοσιακές μέθοδοι δεν ήταν τελικά αποτελεσματικές. Έτσι και ο Διευθυντής του Ανθρώπινου Δυναμικού αποφάσισε να πειραματιστεί και να δοκιμάσει κάτι καινούριο για την προσέλκυση εργαζομένων: Την διανομή φυλλαδίων.

Σε συνεργασία με την Portaplus η Inomak δημιούργησε ένα έντυπο και το διένημε στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου η οποία απαρτίζεται από 17.000 νοικοκυριά περίπου. Για την διανομή χρειάστηκαν μόλις 6.000 φυλλάδια τα οποία μοιράστηκαν από σπίτι σε σπίτι εισχωρώντας σε κάθε πολυκατοικία ανεξαρτήτως και παρουσιάζοντας το έντυπο στους κατοίκους.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Μετά το πέρας της διανομής η οποία διήρκησε μόλις μία ημέρα η Inomak προσέλκυσε περίπου 60 άτομα τα οποία ενδιαφέρονταν να εργαστούν στην εταιρεία. Έτσι η επιχείρηση είχε την δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους ανάμεσα σε μία πληθώρα υποψήφιων εργαζομένων. Οι θέσεις καλύφθηκαν άμεσα και παράλληλα η εταιρεία κράτησε σαν back up μία ομάδα ενδιαφερομένων οι οποίοι θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν ενδεχόμενους αποχωρούντες.

Πως φέρνω προσωπικό ..από την περιοχή μου με διανομή εντύπου!

Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι μεταξύ άλλων διαφημιστικών ενεργειων η διανομή εντύπου είναι μία καλή ενέργεια για να φέρει κανείς εργαζόμενους στην επιχείρηση του.

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και ξεκίνα άμεσα τη διανομή των φυλλαδίων σου προσελκύοντας γρήγορα νέους πελάτες!