Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
pws i dianomi fulladiwn tha sou ferei pelates

Πώς η διανομή φυλλαδίων σου φέρνει πελάτες!

Θέλεις να μάθεις τα σημαντικά στοιχεία της διανομής φυλλαδίων;

Θέλεις να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα στη διανομή σου;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις το video που ακολουθεί!

Είδες το video;

Αν ναι, τότε θα ξέρεις ήδη παρακάτω. Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά να το δεις και να μάθεις τα πάντα γύρω από τη διανομή φυλλαδίων!

  1. Η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια πώλησης, όχι διαφήμισης.
  2. Πώς σκέφτεται ο καταναλωτής που θέλει να αγοράσει; (προϊόν, τιμή, αξιοπιστία, αμεσότητα).
  3. Πλησιάσε τους νέους ανθρώπους στην περιοχή που δεν σε ξέρουν, τους δυσαρεστημένους και αυτούς που ψάχνουν άλλο προϊόν απ’ αυτό που τους προσφερουν τα φυλλάδια που δέχονται.
  4. Τι πρέπει να πεις στον καταλανωτη για να έρθει στο κατάστημά σου; Εξήγησέ του τι διαφορετικό μπορείς να του προσφέρεις, τι καινοτόμο έχεις, σε τι είσαι πολύ καλός. Μίλησέ του για νέες αφίξεις, καλά προϊόντα ή υπηρεσίες, σημαντικές προτάσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες του. Παρουσίασε επίσης τις απαντήσεις στις σημαντικότερες 10 ερωτήσεις που σου κάνουν οι καταναλωτές όταν μπαίνουν στο κατάστημά σου ή όταν σε παίρνουν τηλέφωνο.
  5. Τι πρέπει να περιλαμβάνει το έντυπό σου; Μέσα σε 10 δεύτερα ο καταναλωτής αποφασίζει εάν θα κρατήσει ή θα πετάξει το φυλλάδιό σου. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να έχεις όμορφες φωτογραφίες των προϊόντων και τις τιμές τους. Επίσης, το ιδανικό μέγεθος ενός φυλλαδίου είναι Α4 και η επιλογή των σωστών χρωμάτων θα σε βοηθήσει πολύ.
  6. Τι απόδοση θα έχει η διανομή σου και σε πόσο καιρό θα έρθουν στο κατάστημά σου ή θα σε καλέσουν. Στο video θα βρεις παραδείγματα ανά κατηγορία επειχείρησης.
  7. Μέσω της εφαρμογής portaplus μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μοιράζονται τα φυλλαδιά σου καθώς βλέπεις σε πραγματικό χρόνο την εκτέλεση της διανομής σου.

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στη δική σου επιχείρηση!