Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
frontistiria

Πως οι μεγάλες επιχειρήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης φέρνουν πελάτες!

Μοίρασε τα φυλλάδιά σου στοχευμένα, οικονομικά και αποδοτικά μέσω της υπηρεσία portaplus!

Δραστηριοποιείσαι στο χώρο της εκπαίδευσης; Θες και εσύ να φέρεις νέους πελάτες στην επιχείρησή σου;

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε όλα τα μυστικά της διανομής φυλλαδίων στο συγκεκριμένο κλάδο!

Τι είναι η υπηρεσία Portaplus – Διανομή σε αυτούς που ενδιαφέρονται και τι σου εξασφαλίζει;

Η υπηρεσία PortaPlus – Διανομή σε αυτούς που ενδιαφέρονται, αποτελεί την πιο δημοφιλή  και αποτελεσματικήυπηρεσία, καθώς η ομάδα μας καλύπτει ολόκληρη την επιλεγμένη περιοχή και παραδίδει τα φυλλάδιά σου, σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται.

Με τα  καινοτόμα συστήματα οργάνωσης και καταγραφής  διανομης που διαθέτουμε, μπορουμε να  εχουμε διεισδυτικότητα στα νοικοκυριά της κάθε περιοχής που ενδιαφερονται για το εντυπο σου, σημειώνοντας ετσι  μεγαλο  ποσοστό παραλειψημότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία αυτή προσφέρει αποτελεσματική και οικονομική διανομή των φυλλαδίων σου, εξασφαλίζοντας 90% παραλειψημότητα και 50% μείωση του κόστους εκτύπωσης και διανομής!

Τι είναι η υπηρεσία Διανομή σε Μαθητές και τι σου προσφέρει

Η διανομή φυλλαδίου σε μαθητές πραγματοποιείται κατά την είσοδο ή έξοδο τους από το σχολείο με στόχο να ενημερώσουν και τους γονείς τους για το προϊόν/ υπηρεσία που προσφέρει η επιχείρησή σου και να προβούν σε κάποια αγορά για την κάλυψη των αναγκών τους.

Κάθε επιχείρηση σε συνεργασία με το σύμβουλο διανομής επιλέγουν τα σχολεία στα οποία θα πραγματοποιηθεί η ενέργεια της διανομής προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του πελάτη και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές στο κατάστημα. Συνήθως, κάθε δήμος έχει 4 δημοτικά σχολεία, 4 γυμνάσια και 4 λύκεια. Για την κάλυψη κάθε σχολείου χρειάζονται περίπου 200 φυλλάδια ενώ η υλοποίηση της ενέργειας διανομής φυλλαδίων σε 20 σχολεία διαρκεί 2 ημέρες.

Το κόστος της διανομής για 10 σχολεία ανέρχεται στα 200€ + ΦΠΑ!

Πώς θα κάνεις το φυλλάδιό σου να ξεχωρίζει

Το φυλλάδιο είναι εκείνο που θα μεταφέρει το μήνυμά σου και θα παρουσιάσει την επιχείρηση στο δυνητικό σου κοινό. Συνεπώς, το φυλλάδιο σου θα πρέπει να είναι προσεγμένο και αισθητικά όμορφο, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή!

Παρακάτω θα βρεις 4+1 tips για να δημιουργήσεις το τέλειο φυλλάδιο:

  1. Φτιάξε ένα μεγάλο φυλλάδιο, περίπου στις διαστάσεις του Α4, για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα φυλλάδια και να είναι ευανάγνωστο.
  2. Ανάδειξε τα USPs της επιχείρησής σου στο εξώφυλλο και απάντησε στην ερώτηση «Γιατί να σας προτιμήσω;».
  3. Δημιούργησε ένα ισχυρό μήνυμα το οποίο θα τραβήξει την προσοχή και τοποθέτησέ το στο εξώφυλλό σου.
  4. Φτιάξε έξυπνα και κατανοητά κείμενα, τα οποία αφορούν άμεσα το κοινό σου. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στη σύνταξη και τη γραμματική.
  5. Βάλε αρκετές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Οι φωτογραφίες αυτές είναι σημαντικό να δημιουργούν τις αντίστοιχες και όχι υψηλότερες προσδοκίες σχετικά με την υπηρεσία που θα λάβει το κοινό σου.
Η εξελιγμένης τεχνολογίας portaplus

Η υπηρεσία portaplus έχει επενδύσει στην τεχνολογία και έχει δημιουργήσει ένα λογισμικό βασισμένο σε συγκεκριμένα συστήματα, με στόχο την επόπτευση της διαδικασίας διανομής από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, αλλά και τη βελτιστοποίησή της.

Με άλλα λόγια, δίνεται η δυνατότητα στον εκάστοτε πελάτη, όχι μόνο να παρακολουθεί τη διανομή του, αλλά και να τη διαχειρίζεται. Ακόμα, η συγκεκριμένη εφαρμογή υποβοηθά και καθοδηγεί τους διανεμητές, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει έναν πλήρη έλεγχο της εργασίας τους.

Πώς θα σε ωφελήσει η συγκεκριμένη τεχνολογία;

Έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και τη μέγιστη απόδοση της διανομής του, η συγκεκριμένη εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε τα εξής:

  • Μείωση του κόστους διανομής
  • Αύξηση της παραλειψημότητας του φυλλαδίου και συνεπώς, αύξηση της απόδοσης της διανομής
  • Κάλυψη όλων των δρόμων, οι οποίοι μπορεί να μην είχαν καλυφθεί σε παλαιότερη διανομή, αυξάνοντας έτσι την απόδοση της διανομής σε νέους αλλά και παλιούς πελάτες

Ακόμα μπορείς να εποπτεύσεις τη διαδικασία της διανομής, μέσω κινητού/ tablet ή υπολογιστή. Η εφαρμογή που έχουμε δημιουργήσει για το κινητό σου, είναι απλή και γρήγορη. Αναγράφονται ποιοι και πόσοι διανεμητές πραγματοποιούν τη διανομή, σε ποιους δρόμους έχουν κινηθεί, αλλά και σε ποιες πολυκατοικίες έχουν εισέλθει.

Επίσης, μπορείς να παρακολουθήσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διανομή στον υπολογιστή σου, όπου θα βρεις την αναλυτική περιγραφή και απόδοση της διανομής σου.

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στη δική σου επιχείρηση!