Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς προσελκύεις διαχειριστές πολυκατοικιών;

Οι διαχειριστές πολυκατοικιών αποτελούν το κοινό πολλών ειδών επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα εταιρείες πετρελαίου θέρμανσης, καθαρισμού κτιρίων, διαχείρισης κήπου, διαχείρισης κοινοχρήστων κ.α. Τα συγκεκριμένα είδη επιχειρήσεων στοχεύουν στους διαχειριστές των πολυκατοικιών θέλοντας να τους επικοινωνήσουν τις προτάσεις τους και τις προσφορές τους με βασικό πάντα στόχο, την προσέλκυση νέων πελατών.

Η εταιρεία Clear Hands είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, η οποία προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης κτηρίων των Νοτίων προαστίων.

Θέλοντας να προσελκύσει πελάτες, επέλεξε την εξειδικευμένη υπηρεσία της portaplus, διανομή φυλλαδίων σε διαχειριστές πολυκατοικιών.

Το φυλλάδιο

Ο σχεδιασμός του φυλλαδίου προς διανομή ήταν πάρα πολύ καλός. Πιο συγκεκριμένα, η Clear Hands δημιούργησε έναμεγάλοφυλλάδιο το οποίο περιείχε, μία εντυπωσιακή φωτογραφία στο εξώφυλλο. Ακόμα, στην κάτω δεξιά μεριά του φυλλαδίου η εταιρεία παρουσίασε το βασικό της ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μαζί με μία προσφορά για τη διαχείριση κτηρίων στα μόλις 45 ευρώ. Ακόμα, σε ένα ευδιάκριτο μπλε πλαίσιο, έχει καταγράψει όλες τις υπηρεσίες που παρέχει καθώς και τις τιμές αυτών. Το οπισθώφυλλο του φυλλαδίου σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζονται 3 πακέτα υπηρεσιών για 3 διαφορετικά κοινά πελατών, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες τους. Όπως μπορείς να διαπυστώσεις και από τις ακόλουθες φωτογραφίες, το έντυπο του Clear Hands είναι υποδειγματικά φτιαγμένο.

Η ενέργεια της διανομής

Η διανομή των φυλλαδίων του Clear Hands πραγματοποιήθηκε στις περιοχές των Νοτιών προαστίων και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές τς Γλυφάδας, της Βούλας, της Ηλιούπολης και του Π. Φαλήρου. Η ενέργεια αυτή επέφερε αρκετά καλά αποτελέσματα!

Σημαντικό ρόλο στην απόδοση της συγκεκριμένης διανομής κατείχε ο σχεδιασμός του φυλλαδίου αλλά και η οργάνωση μέσω της σχετικής υπηρεσίας που προσφέρει η portaplus, όπου με ένα σχετικά μικρό αριθμό φυλλαδίων οι διανομείς μας κατάφεραν να καλύψουν όλες τις αναγραφόμενες περιοχές σημειώνοντας παραλειψημότητα του εντύπου 55% περίπου!

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και μάθε πώς θα αυξήσεις τα αποτελέσματα της διανομής σου με λίγες μόλις κινήσεις!