Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
dianomi fulladiwn se ergazomenous marousi

Πώς θα φέρεις πελάτες από το επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου

Τι είναι η υπηρεσία διανομή φυλλαδίων σε εργαζομένους

Οι εργαζόμενοι αποτελούν ένα πολύ μεγάλο και ευρύ κοινό για διάφορα είδη επιχειρήσεων. Η Portaplus διαθέτει την εξειδικευμένη υπηρεσία διανομής σε εργαζομένους, όπου οι διανομείς μας μοιράζουν τα φυλλάδια σου στους εργαζομένους την ώρα που πηγαίνουν στην εργασία τους ή κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους διαλείμματος όταν επισκέπτονται τα μαγαζιά της περιοχής για το φαγητό ή τον καφέ τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι δοκιμασμένη καθώς η Portaplus την έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία χιλιάδες φορές.

Επιχειρηματικό κέντρο Αμαρουσίου

Στο επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου αλλά και στις ευρύτερες περιοχές κοντά στη Λεωφόρο Κιφησίας, όπως για παράδειγμα η Κιφησιά, τα Μελίσσια, το Χαλάνδρι και ο Φάρος Ψυχικού, εδρεύουν πολλές μεγάλες και μικρές εταιρείες. Για παράδειγμα, στις συγκεκριμένες περιοχές ο OTE, η Vodafone, o Ant1, η Motoroil, η IBM, τα Ελληνικά Πετρέλαιο και άλλα, διαθέτουν γραφεία με αρκετούς εργαζομένους.

Συνέχισε να διαβάζεις και δες πώς κάποιες επιχειρήσεις πραγματοποίησαν διανομή φυλλαδίων σε εργαζομένους στο επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου και πώς επωφελήθηκαν!

Hippie Bowl

Ένα κατάστημα με ποιοτικές σαλάτες και φαγητό στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι.

Στόχος της ενέργειας διανομής φυλλαδίων σε εργαζομένους ήταν να αυξήσει την πελατειακή του βάση προσεγγίζοντας τους εργαζομένους της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και του Φάρου στο Ψυχικό. Στον παρακάτω χάρτη μπορείς να δεις ακριβώς ποια σημεία των παραπάνω περιοχών καλύφθηκαν.

hippie bowl

Ένα εντυπωσιακό και υψηλής ποιότητας φυλλάδιο δημιουργήθηκε για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Το φυλλάδιο του Hippie Bowl είχε αρκετές φωτογραφίες προκειμένου ο καταναλωτής να μπορεί να επιλέξει γρήγορα το προϊόν που θέλει να αγοράσει. Πάτησε εδώ και δες το φυλλάδιο!

Σύμφωνα με τα σχόλια του πελάτη, η διανομή είχε άμεσα αποτελέσματα και αντίκτυπο στις πωλήσεις τους. Από την πρώτη κιόλας μέρα της διανομής, οι εργαζόμενοι έπαιρναν τηλέφωνο για να παραγγείλουν.

Ακόμα, ο πελάτης μας είπε τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ενέργεια και τα αποτελέσματα αυτής. Θα συνεχίσω να κάνω διανομή φυλλαδίων σε εργαζομένους κάθε 4 μήνες. Επίσης, μέσα από την εφαρμογή portaplus μπορούσα να δω από το κινητό μου τα σημεία στο οποία γινόταν η διανομή και έτσι ήμουν σίγουρος ότι τα έντυπα μου είχαν διανεμηθεί σωστά. »

Για τις συγκεκριμένες περιοχές θα χρειαστείς 8.000 με 10.000 φυλλάδια και το κόστος ανέρχεται στα 460€ + ΦΠΑ. Για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ενέργειας χρειάζονται περίπου 1 με 2 ημέρες.

Αρχοντικό

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια που μπορεί να βρεις κανείς στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Στόχος της ενέργειας διανομής φυλλαδίων σε εργαζομένους ήταν να αυξήσει την πελατειακή του βάση προσεγγίζοντας τους εργαζομένους της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και του Φάρου στο Ψυχικό. Στον παρακάτω χάρτη μπορείς να δεις ακριβώς ποια σημεία των παραπάνω περιοχών καλύφθηκαν.

arxontiko

Για τη συγκεκριμένη ενέργεια, ένα απλό και ελκυστικό φυλλάδιο δημιουργήθε από το Αρχοντικό.

to arxontiko leaflet

Η απόδοση της διανομής ήταν εκπληκτική!

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

  • Μετά από 2 ημέρες από την ολοκλήρωση της διανομής, 3 νέοι πελάτες την ημέρα πραγματοποίησαν την παραγγελία τους.
  • 5 ημέρες μετά τη διανομή, καθημερινά υπήρχαν 15 με 16 νέοι πελάτες
  • Παλιοί πελάτες οι οποίοι είχαν καιρό να παραγγείλουν από το Αρχοντικό, πραγματοποίησαν εκ νέου παραγγελίες.
  • Νέοι πελάτες έχουν συστήσει το εστιατόριο σε 2 με 3 φίλους τους, οι οποίοι πραγματοποιούν και εκείνοι σταθερά (περίπου 2 φορές τη βδομάδα) τις παραγγελίες τους

Δες τα σχόλια του πελάτη για τη συγκεκριμένη ενέργεια!

Για τις συγκεκριμένες περιοχές θα χρειαστείς 8.000 με 10.000  φυλλάδια και το κόστος ανέρχεται στα 460€ + ΦΠΑ. Για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ενέργειας χρειάζονται περίπου 1 με 2 ημέρες.

Tetzeris

Το εστιατόριο Tetzeris αξιοποίησε την υπηρεσία διανομής φυλλαδίων σε εργαζομένους για να προσελκύσει πελάτες από την Εκάλη μέχρι και το Ψυχικό κυρίως κατά μήκος της Λεωφόρου Κιφησίας. Στον παρακάτω χάρτη μπορείς να δεις ακριβώς ποια σημεία των παραπάνω περιοχών καλύφθηκαν.

tetzeris

Για τη συγκεκριμένη ενέργεια, δημιουργήθηκε ένα όμορφο φυλλάδιο με το μενού του καταστήματος συνοδευόμενο από εικόνα του εσωτερικού του καταστήματος.

tetzeris leaflet

Η απόδοση της διανομής ήταν πολύ καλή καθώς μέσα σε μία βδομάδα περίπου 30 νέοι πελάτες πραγματοποίησαν τις παραγγελίες τους!

Ο πελάτης μας σχολίασε ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη ενέργεια και θα την επαναλάβει στο μέλλον για να αποκτήσει κι άλλους πελάτες.

Leonidas

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Λεωνίδας, ήθελε να προσεγγίσει τους εργαζομένους της ευρύτερης περιοχής του Αμαρουσίου μέσω της διανομής φυλλαδίων! Για τη συγκεκριμένη ενέργεια χρειάστηκαν 8.000 φυλλάδια.

Το φυλλάδια που διανεμήθηκε, στο εξώφυλο είχε το λογότυπο και το όνομα της εταιρείας Leonidas, γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Μέσω του συγκεκριμένου φυλλαδίου ενημέρωσε τους εργαζομένους του Αμαρουσίου και των ευρύτερων περιοχών σχετικά με τον εκπληκτικό καφέ που μπορούν να παραγγείλουν από το συγκεκριμένο κατάστημα.leonidas leaflet

Σύμφωνα με τα σχόλια του πελάτη, μέσα από την εφαρμογή portaplus είχε τη δυνατότητα να δει ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της διανομής του και παράλληλα έχει κρατήσει το αρχείο της ενέργειας για να μπορεί να το συγκρίνει με άλλες διανομές που θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να εντοπίσει τις κατάλληλες χρονικές περιόδους για τη διανομή του.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είχε πολύ καλά αποτέλεσματα, καθώς περίπου 4 νέοι πελάτες πραγματοποιούσαν την παραγγελία τους καθημερινά! Τέλος, η διάρκεια των αποτελεσμάτων ήταν εμφανής ακόμη και 2 μήνες μετά την ολοκλήρωση της διανομής.

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στην επιχείρησή σου!