Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
seat makris

Seat Makris: Πώς φέρνουν πελάτες τα κορυφαία συνεργεία αυτοκινήτων;

Η Seat Makris λειτουργεί από το 1987 και έχει καταφέρει να είναι μία από τις μεγαλύτερες εταρείες service αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά. Στην αρχή της λειτουργίας της, η Seat Makris εμπορευόταν και πραγματοποιούσε service σε αυτοκίνητα Seat. Με την πάροδο του χρόνου, έχει πλέον αναλάβει και την αντιπροσωπεία αλλά και service των αυτοκινήτων της Scoda, Citroen, Audi και BW.

Με έδρα το Γαλάτσι αλλά και δύο καταστήματα στο Ηράκλειο και στο Χαλάνδρι, η Seat Makris έχει πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη. Ο χαρακτήρας και η πορεία της εταιρείας βασίζονται σε δύο σημαντικές φράσεις:

  • Σχέση Εμπιστοσύνης
  • Το Μεγαλύτερο Όνομα στην Εξυπηρέτηση!

Οι παραπάνω φράσεις εκφράζουν τόσο της στάση της εταιρείας απένταντι στο αγοραστικό κοινό, όσο και το μέγεθος αλλά και την ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στη Seat Makris όλο το ανθρώπινο δυναμικό επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ποιοτικών σχέσεων με κάθε πελάτη. Έχοντας κατά νου τα παραπάνω και βαδίζοντας στο μονοπάτι του ανθρωποκεντρισμού, η εταιρεία πραγματοποιεί πολύ δυνατές ενέργειες marketing για να προσελκύσει νέους πελάτες.

makris magazine_1
makris magazine_2

Για να επιτεύξει το συγκεκριμένο στόχο, δηλαδή την προσέλκυση νέων πελατών, η Seat Makris συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με την Portaplus και αξιοποιεί τις υπηρεσίες της όσον αφορά τη διανομή φυλλαδίων.

Όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω, βασικός στόχος της εταιρείας είναι να δίνει αξία στους δυνητικούς αλλά και στους παλιούς πελάτες της. Σ’ αυτό το πλαίσιο δημιούργησε ένα περιοδικό το οποίο διένειμε στους οδηγούς των αυτοκινήτων σε συνεργασία πάντα με την υπηρεσία portaplus.

Το περιοδικό που δημιούργησε η Seat Makris εμπεριείχε αρκετά στοιχεία σχετικά τα αυτοκίνητα. Παρουσιάζει νέα σχετικά με τα αυτοκίνητα Citroen καθώς και ενημερώσεις σχετικά με τις διεθνείς τάσεις αλλά και της τάσεις στην ελληνική αγορά. Ακόμα, ένα κομμάτι του περιοδικού αυτού είναι αφιερωμένο στις υπηρεσίες που προσφέρει η Seat Makris, όπως είναι η φανοποιεία, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, το κτέο, τα ανταλλακτικά κ.α. καθώς και έναν πλήρη τιμοκατάλογο με προσφορές. Εκτενή αναφορά γίνεται επίσης στα επαγγελματικά αυτοκίνητα προς πώληση αλλά στις τιμές άλλων αυτοκινήτων τα οποία φαίνεται να ενδιαφέρουν πολύ το ευρύ κοινό. Τέλος, ένα σημαντικό μέρος του περιοδικού σχετίζεται με άρθρα για τα αυτοκίνητα της Citroen, Seat, Scoda κ.α., τα οποία έχουν γραφτεί από έναν ειδικό τεχνικό αρθρογράφο με εξαιρετικές γνώσεις στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο περιοδικό είχε αρκετό ενδιαφέρον για οδηγούς αλλά και ανθρώπους που αγαπούν τα αμάξια και την οδήγηση.

makris magazine_4
makris magazine_4

Προκειμένου το περιοδικό αυτό να φτάσει στα σωστά χέρια, η υπηρεσία portaplus αναλαμβάνει 3 φορές το χρόνο τη διανομή του σε περισσότερους από 15.000 οδηγούς με σημαντικά αποτελέσματα καθώς νέοι πελάτες επισκέπτονται τη Seat Makris.

Τέλος, μέσω του Leaflet Distribution Management Software το ανθρώπινο δυναμικό της Seat Makris μπορούσε να παρακολουθήσει την ενέργεια της διανομής σε πραγματικό χρόνο και από το κινητό!

Εσύ ακόμα να ξεκινήσεις τη διανομή σου;

Κατέβασε το e-Book και γνώρισε όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι σημαντικά για την απόδοση της διανομής των φυλλαδίων σου!