Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
vouleutikes_ekloges

Συστήσου στους ψηφοφόρους μέσω της διανομής φυλλαδίων!

Οι βουλευτικές   καί δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και κάθε υποψήφιος καλείται να αναδείξει τις θέσεις και τις αξίες του στους ανθρώπους που θα ψηφίσουν! Είναι πολύ σημαντικό για κάθε υποψήφιο να μιλήσει για τα πιστεύω του, τις αξίες του, τις θέσεις του, τις αλλαγές που θέλει να πραγματοποιήσει αλλά και τους τρόπους με τους οποίους διαφέρει από τους υπόλοιπους υποψηφίους, δίνοντας έτσι στο κοινό έναν ισχυρό λόγο για να τον ψηφίσουν.

Είσαι υποψήφιος στις βουλευτικές η δημοτικές εκλογές;

Συνέχισε να διαβάζεις και δες πώς η διανομή φυλλαδίων μπορεί να σε βοηθήσει αυξάνωντας άμεσα την αναγνωρισιμότητα σου στο κοινό της περιοχής σου!

Για να ξεκινήσεις τη διανομή των φυλλαδίων σου, θα πρέπει να δώσεις ιδαίτερη προσοχή στο φυλλάδιο αλλά και στα στοιχεία που θα περιλαμβάνει προκειμένου να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του κοινό και να τους κάνεις να σε εμπιστευτούν. Το ιδανικό φυλλάδιο για το συγκεκριμένη ενέργεια, είναι ένα μονόφυλλο Α4 90 γραμμαρίων, καθώς θα σου δώσει αρκετό χώρο να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με τον κατάλληλο τρόπο.

Για πως φτιάχνεις φυλλάδιο  δες εδώ!

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει το φυλλάδιό σου;

Για να παρουσιάσεις ολοκληρωμένα τον εαυτό σου, είναι σημαντικό στην μπροστά σελίδα του μονόφυλλου να τοποθετήσεις τη φωτογραφία σου και ορισμένα στοιχεία τα οποία σε κάνουν να ξεχωρίζεις ή ένα δυνατό μήνυμα το οποίο υποστηρίζεις στην προεκλογική σου εκστρατεία. Στο πίσω μέρος του φυλλαδίου είναι σημαντικό να αναφερθείς στις σπουδές σου, στην επαγγελματική σου εμπειρία, στις αξίες και στις θέσεις σου και στις αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας σου. Τα παραπάνω θα δημιουργήσουν μία πλήρη εικόνα για σένα προς το κοινό της περιοχής σου.

Διανομή του φυλλαδίου σου

Στόχος της διανομής φυλλαδίων είναι να σε γνωρίζουν οι άνθρωποι που μένουν σ΄αυτά τα νοικοκυριά και να σε εμπιστευτούν με στόχο να σε εκλέξουν. Έτσι, οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να πάρουν το έντυπό σου και να το διαβάσουν – επεξεργαστούν με την ησυχία τους. Ο κατάλληλος τρόπος για να επιτευχθεί το παραπάνω είναι η υπηρεσία portaplus.

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι διανομείς μας πατάνε τα κουδούνια των πολυκατοικιών με υψηλή παραλειψημότητα, μπαίνουν στην πολυκατοικία και αφήνουν το έντυπο στην είσοδο κάθε σπιτιού. Δεδομένου ότι ο ψηφοφόρος θα μελετήσει τις θέσεις και απόψεις όλων των υποψηφίων, είναι πολύ σημαντικό να παραδωθεί το φυλλάδιο στο σπίτι του. Η διανομή φυλλαδίων σε εμπορικά σημεία και μέσα μαζικής μεταφοράς, στην εν λόγω περίπτωση, δεν αποτελεί μία σωστή επιλογή καθώς το φυλλάδιο σου δεν θα λάβει την δέουσα σημασία.

Η ενέργεια αυτή έχει σημειώσει 30% διεισδυτικότητα. Αν δεν μας δωθεί άδεια εισόδου στην πολυκατοικία, τότε οι διανομείς μας, αφήνουν 2 μόνο φυλλάδια στην είσοδο σε εμφανές σημείο.

Η παραπάνω ενέργεια έχει 90% παραλειψημότητα και 50% οικονομία στην εκτύπωση και στην διανομή του εντύπου σου καθώς θα χρειαστείς μόλις 30.000 έντυπα για να καλύψεις 3 δήμους της ίδιας εκλογικής περιφέρειας.

Καθώς υπάρχουν πολυκατοικίες στις οποίες δεν μας δίνετε άδεια εισόδου αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και κόσμος που μπορεί να μην είδε ή να μην έδωσε βαρύτητα στο έντυπό σου, είναι πολύ σημαντικό να επαναλάβεις τη διανομή των φυλλαδίων σου είτε για να το δουν και να το μελετήσουν όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν στην προηγούμενη διανομή αλλά και να υπενθυμίσεις την υποψηφιότητά σου και τις αξίες σου στο κοινό σου. Για το μέγιστο αποτέλεσμα μπορείς να πραγματοποιήσεις 1 έως 3 επαναλήψεις κάθε 15 ημέρες, ανάλογα με το budget που διαθέτεις.

Με την παραπάνω διαδικασία και σύμφωνα με στοιχεία του Direct Marketing Association, το 79% των καταναλωτών κρατούν, δίνουν σε άλλον ή απλά ρίχνουν μία ματιά στα διανεμημένα φυλλάδια και το 38% των φυλλαδίων που παραλαμβάνονται διατηρούνται από τους καταναλωτές για λίγες ημέρες.

 

Τα φυλλάδια σου μπορείς να τα έχεις παράδοση στο κέντρο διαλογής μας και να έχεις ησυχάσει!

Αριστοτέλους 83 Ηλιούπολη  0900-1700    διπλα στην κατεχακή

Κόστος διανομής

Ας υποθέσουμε ότι θέλεις να μοιράσεις το φυλλάδιο σου σε 3 δήμους της Β’ Περιφέρειας Αττικής, αξιοποιώντας την υπηρεσία portaplus. Πιο συγκεκριμένα, για να καλύψεις το 80% τριών διαφορετικών δήμων, θα χρειαστείς 10.000 έντυπα για την περιοχή του Χαλανδρίου, 10.000 για το δήμο του Αμαρουσίου και περίπου 8.000 για την περιοχή των Βριλησσίων.

 

 

Ψηφιακη  Διανομή Φυλλαδίων σ΄αυτούς που ενδιαφέρονται!

 

Με την  υπηρεσία portaplus σε αυτούς που ενδιαφέρονται με παραληψιμοτητα 90% και μείωση κόστους διανομής έως 50%.

 Η υπηρεσία ειναι καταλληλη για μεγαλο φυλλαδιο που περιεχει τι θεσεις το υποψηφιου και ο στοχος ειναι να μπει μεσα στο διαμερισμα και να το διαβασει με ησυχια ο καταναλωτης.

Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 1.200 € + ΦΠΑ.

 

Δες εδώ..!!

 

Ψηφιακη διανομή φυλλαδίου  Portaplus  Branding.

Διανομή φυλλαδίου χαμηλού κόστους και ισχυρής ενημέρωσης καταναλωτή .

Μπορείς έτσι να καλύψεις μια περιοχή   με 3 δήμους της Β’ Περιφέρειας Αττικής  με  60.000  νοικοκυριά , με 28.000 φυλλάδια  μονο σε  τρεις ημέρες  με κόστος 850 ευρώ συν φπα.

 

Για άλλες τιμές δες εδώ!

 

Όλα τα παραπάνω υποβοηθούνται από τη μοναδική τεχνολογία που διαθέτει η portaplus! Μέσω του λογισμικού και της εφαρμογής που έχουμε δημιουργήσει για τους πελάτες μας, μπορείς από το κινητό ή τον υπολογιστή σου να παρακολουθήσεις σε πραγματικό χρόνο τη διανομή σου και παράλληλα να διατηρείς αρχείο των διανομών σου αλλά και της απόδοσης τους.

 

Με την ψηφιακή  διανομή  φυλλαδίων   βλέπεις την διανομή φυλλαδίων από τον υπολογιστή η το κινητό σου ενώ με τους 40 ελέγχους την ήμερα είναι σαν να είσαι εκεί!

 

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και μάθε πώς θα ακουστείς στους ψηφοφόρους σου μέσω της διανομής φυλλαδίων!