Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
thes_gala

Θες Γάλα Γλυφάδας: Πώς φερνει πελάτες;

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Θες Γάλα έχει πραγματοποιήσει δυνατή είσοδο στην αγορά της Αττικής εδώ και ένα χρόνο, έχοντας ως έδρα τη Λάρισα. Εδώ και αρκετούς μήνες έχει ανοίξει το νέο της κατάστημα στη Γλυφάδα και έψαχνε τρόπους προκειμένου να προσελκύσει νέους πελάτες στο συγκεκριμένο κατάστημα και να αυξήσει την πελατειακή του βάση.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε ένας κατάλογος με διάφορα προϊόντα όπως τυριά, σαλάμια, ρεβύθια, παγωτά, μαρμελάδες, γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα τα οποία παράγονται στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Για την επίτευξη του στόχου του καταστήματος Θες Γάλα, επιλέχθηκε η υπηρεσία portaplus  για να πραγματοποιήσει τη διανομή του όμορφου φυλλαδίου που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας. Η περιοχή στην οποία ήθελε να στοχεύσει ο πελάτης απαρτιζόταν από την γύρω περιοχή του καταστήματος, την περιοχή του Ελληνικού αλλά και την κάτω Γλυφάδα καθώς έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής ότι τα προϊόντα του Θες Γάλα τα αναζητά ο κόσμος ακόμα κι αν δε διαμένει πλησίον του καταστήματος.

thes gala_leaflet_inside

Οι άνωθι περιοχές απαρτίζονται από 40.000 νοικοκυριά και η υπηρεσία portaplus χρειάστηκε 16.000 φυλλάδια προκειμένου να κάνει γνωστή την ύπαρξη του καταστήματος στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές των συγκεκριμένων περιοχών.

Με την ολοκλήρωση της ενέργειας της διανομής φυλλαδίων του Θες Γάλα στη Γλυφάδα, επισκέφηκαν το κατάστημα περισσότεροι από 40 νέοι πελάτες από τις ευρύτερες περιοχές. Οι καταναλωτές εισερχόντουσαν στο κατάστημα αρχικά διερευνητικά, έψαχναν τα προϊόντα που είχαν δει στο φυλλάδιο και ύστερα πραγματοποιούσαν τις αγορές τους. Ο τζίρος του καταστήματος τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αυξήθηκε αρκετά.

Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να συμπεράνουμε από την απόδοση της διανομής φυλλαδίων στη Γλυφάδα, ότι οι καταναλωτές αναζητούν ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής αγοράς.

Τέλος, ο πελάτης σχολίασε θετικά την εμφάνιση, την εικόνα αλλά και το ποιόν των διανεμητών της υπηρεσίας portaplus. Ακόμα, μας είπε ότι «η εφαρμογή ήταν πολύ χρήσιμη καθώς μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε την απόδοση της διανομής αλλά και τις περιοχές που είχαν καλυφθεί τις στιγμές που ήταν κατάλληλες για εμάς και είχαμε περισσότερο χρόνο».

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και δες πώς αυξήσαμε τα έσοδα σε ένα άλλο νέο κατάστημα!