Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Τι θέλουν οι καταναλωτές στην Άνω Γλυφάδα;

Η Άνω Γλυφάδα είναι μία περιοχή η οποία έχει αρκετά μεγάλη αγοραστική δύναμη για συγκεκριμένα προϊόντα ενώ για άλλα η αγοραστική της δύναμη φαίνεται να μην είναι τόσο ισχυρή.

Στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 διανομές φυλλαδιών την τελευταία 20ετία και έχουμε παρατήρησει πώς σε συγκεκριμένα είδη επιχειρήσεων αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα ενώ σε άλλη είδη η απόδοση της διανομής φαίνεται να είναι χαμηλή.

Η περιοχή αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται και ως Τερψιθέα, είναι μια περιοχή της Άνω Γλυφάδας αρκετά παλιά και οι πολυκατοικίες της είναι 15-20ετίας. Ωστόσο, διαθέτει και αρκετές μονοκατοικίες, οι κάτοικοι των οποίων φαίνεται να έχουν υψηλό εισόδημα και συνεπώς, υψηλή αγοραστική δύναμη. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει περίπου 15.000 με 20.000 νοικοκυριά και με την υπηρεσία portaplus, ολόκληρη η περιοχή καλύπτεται με περίπου 10.000 φυλλάδια, λόγω των συστημάτων τεχνολογίας που διαθέτουμε και την εμπειρία μας σχετικά με τον αριθμό των πολυκατοικιών με υψηλή διεισδυτικότητα και παραλειψημότητα.

Πριν περίπου ένα μήνα πραγματοποιήσαμε διανομή φυλλαδίων εκ μέρους του καταστήματος Mango The Art of Pizza. Αποτελεί μία καινούργια επιχείρηση στην περιοχή με έδρα την Αργυρούπολη και αντικείμενό του είναι η εξαιρετική pizza που φτιάχνει στο φούρνο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Το συγκεκριμένο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το Δεκέμβρη και ήθελε μέσω της διανομής φυλλαδίου να αυξήσει τις παραγγελίες προς παράδοση στο σπίτι/ εργασία (delivery).

Το φυλλάδιο που δημιουργήθηκε από την επιχείρηση ήταν αρκετά καλό. Ήταν μεγάλου μεγέθους (Α4) και συνεπώς διευκόλυνε τον καταναλωτή να το διαβάσει και να το μελετήσει. Ακόμα, το φυλλάδιο περιέγραφε αναλυτικά τα προϊόντα και τις τιμές του καταστήματος!

Για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος της επιχείρησης Mango, η υπηρεσία portaplus διένημε τα φυλλάδια της στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας με εξαιρετική απόδοση. Πιο συγκεκριμένα, καταγράφηκαν 15 νέες παραγγελίες την ημέρα.

Από τα παραπάνω, μπορείς και εσύ να καταλάβεις ότι η καταναλωτές της Άνω Γλυφάδας και πιο συγκεκριμένα, της Τερψιθέας, αγαπούν και θέλουν να τρώνε μία καλή και ποιοτική pizza, ανεξαρτήτως τιμής. Τους ενδιαφέρει δηλαδή να τρώνε ποιοτικό φαγητό.

Τέλος, η παραπάνω ενέργεια θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη απόδοση αν στο φυλλάδιο υπήρχαν περισσότερες φωτογραφίες και κάποιο σχετικό μήνυμα προς τον καταναλωτή τονίζοντας τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την επιχείρηση ανταγωνιστική όπως ο ξυλόφουρνος, η χειροποίητη ζύμη και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και ανακάλυψε πώς μπορείς να οργανώσεις τη διανομή σου και να αυξήσεις τις καθημερινές παραγγελίες delivery!