Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Ξεχώρισε με τσάντα Eurohole και portaplus!

Την τελευταία δεκαετία στην ελληνική αγορά η διανομή των εντύπων γίνεται με διάφορους τρόπους.

Υπάρχουν νέες μέθοδοι οι οποίες επιτρέπουν στο έντυπο σου να ξεχωρίσει και να δώσει value στον αναγνώστη του και δυνητικό πελάτη. Έτσι μπορούν επιτευχθούν σπουδαία αποτελέσματα προσελκύοντας μεγάλο αριθμό πελατών και leads στην επιχείρηση.

Μία από αυτές τις μεθόδους είναι η τσάντα eurohole. Πρόκειται για μία διαδικασία κατά την οποία το έντυπο εγκαθίσταται σε μία διαφανή συσκευασία η οποία διαθέτει handles. Αυτό επιτρέπει στους διανεμητές να κρεμάνε τα έντυπα στις πόρτες των κατοικιών που διανέμουν.

Το αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου είναι ένα έντυπο σε εμφανές σημείο το οποίο τραβάει άμεσα την προσοχή.

Σε συνδυασμό με την υπηρεσία portaplus αυτή η μέθοδος διανομής έχει εξαιρετικά ποσοστά παραλειψιμότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι διανεμητές δεν αφήνουν τα φυλλάδια στις πόρτες των πολυκατοικιών αλλά αντίθετα εισχωρούν σε κάθε σπίτι χτυπώντας το κουδούνι και παρουσιάζοντας το φυλλάδιο στους ενοίκους. Φανταστείτε λοιπόν πόσο αποτελεσματική μπορεί να γίνει η διανομή όταν ακόμα και τα έντυπα που δεν μοιράζονται αυτοπροσώπως, αφήνονται σε εμφανές σημείο τραβώντας την προσοχή και περνώντας το μήνυμα.

Χρησιμοποιώντας το παραπάνω μοτίβο η portaplus κατάφερε να φέρει πληθώρα νέων πελατών στην εταιρεία “ The Index Guide” η οποία την εμπιστεύτηκε για την διανομή των εντύπων της.

 


Δες επίσης εδώ πως λειτουργεί το Leaflet Distribution Management Software της portaplus !


Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και μάθε όλα τα μυστικά της τέχνης του να φέρνεις πελάτες!