Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Υπάρχουν διαφορές στην απόδοση της διανομής ανά περιοχή;

Οι διανεμητές μας έχουν πολύ εμπειρία και γνώση να μοιραστούν μαζί μας σχετικά με την απόδοση της διανομής φυλλαδίων ανά περιοχή! Οι διανεμητές της υπηρεσίας portaplus βρίσκονται σε άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό και γνωρίζουν τη συμπεριφορά τους απέναντι στη διανομή φυλλαδίων.

Η απόδοση της διανομής φυλλαδίων εξαρτάται από διάφορους παράγοντες ένας εκ των οποίων είναι η περιοχή στην οποία πραγματοποιείται η εκάστοτε διανομή. Σύμφωνα λοιπόν με την εμπειρία μας, (έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.500 διανομές) και τα λεγόμενα των διανεμητών μας οι περιοχές όπου οι άνθρωποι είναι δεκτικοί απέναντι στη διανομή φυλλαδίων, είναι ευγενικοί και ανοίγουν την πόρτα τους είναι οι εξής:

  • Κορυδαλλός
  • Ελληνικό
  • Άνω Γλυφάδα,
  • Καρέας,
  • Ρέντη,
  • Νίκαια και
  • Πειραιάς

Αντίθετα, στις περιοχές της Νέας Σμύρνης και της Καλλιθέας, το ποσοστό διεισδυτικότητας στις πολυκατοικίες είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το μέσο όρο και οι άνθρωποι δεν είναι τόσο φιλικοί.

Παρακάτω θα βρείτε έναν αναλυτικό πίνακα με τις περιοχές με υψηλή διεισδυτικότητα και διεισδυτικότητα χαμυλότερη του μέσου όρου:

Περιοχές με υψηλή διεισδυτικότητα και ευγένεια Περιοχές με διεισδυτικότητα χαμηλότερη του μέσου όρου
Ηλιούπολη Πειραιάς
Ελληνικό Κορυδαλλός
Πετρούπολη Νίκαια
Αργυρούπολη Κηφισιά
Άνω Πατήσια Μαρούσι
Άγιος Ιωάννης Άνω Πατήσια
Ζωγράφου Μενίδι
Μέγαρο Μουσικής Αχαρνές
Γλυφάδα
Ελληνικό
Πειραιάς
Νομισματοκοπείο
Παγκράτι

Οι άνθρωποι που κατοικούν στην Αττική φοβούνται πλέον να ανοίξουν τις πόρτες τους και αυτό, λόγο της συνεχόμενης αύξησης της εγκληματικότητας σχεδόν σε κάθε γωνιά της Αττικής. Σε περιοχές με πολυπολιτισμικά στοιχεία, δηλαδή πρόσφυγες και μετανάστες, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Για παράδειγμα στα Πατήσια και στο κέντρο χρειάζεται ο διανομέας να είναι χαλαρός και ήρεμος. Για να καταφέρουν οι διανεμητές μας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου ώστε να καταφέρουν να εισέλθουν στις πολυκατοικίες θα πρέπει να είναι σωστά ντυμένοι, ευγενικοί και χαμογελαστοί.

Ακόμα, οι διανεμητές μας στα πλαίσια μίας εσωτερικής αξιολόγησης που διεξήγαγε η επιχείρηση μας είπαν πως η υπηρεσία portaplus είναι αποτελεσματική επειδή είναι σωστά οργανωμένη και έχει ορθό τρόπο λειτουργίας. Το πρόγραμμα βοηθάει στη δουλειά και κάνει την εργασία πιο εύκοηα και ακόμα πιο αποτελεσματική.

Τέλος, μας είπαν πώς η όλη εικόνα της εταιρείας είναι απολύτως ικανοποιητική και ως προς την εφαρμογή αλλά και την οργάνωση της διανομής αλλά και την κατανομή των εργασιών. Ωστόσο, οι ίδιοι οι διανεμητές πιστεύουν ότι απαιτείται και από τους ίδιους καλή χρήση του φυλλαδίου και παρουσίαση ώστε να δελεαστεί ο υποψήφιος πελάτης. Χρειάζεται ο διανεμητής να έχει γνώση, θέληση, αγάπη και καλή φυσική κατάσταση.

Μάθε περισσότερα για τα βασικά σημεία της διανομής φυλλαδίου!