Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Αυξήστε τις καθημερινές παραγγελιές σε περιόδους χαμηλής κινητικότητας!

Το κατάστημα Γευστικόν στην Γλυφάδα είναι μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο του φαγητού και delivery με  σημαντικο αριθμο παραγγελίων delivery σε καθημερινή βάση. Έχοντας τεράστια εμπειρία στο χώρο του φαγητού και ειδικότερα στο σουβλάκι, το Γευστικόν γνωρίζει πολύ καλά πώς τον Αύγουστο οι καθημερινές παραγγελίες για delivery μειώνονται, καθώς πολύ πελάτες τους απολαμβάνουν την καλοκαιρινή τους άδεια. Έχοντας ως στόχο να αυξήσει ή και να διατηρήσει σταθερές τις καθημερινές παραγγελίες του Αυγούστου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει διανομή φυλλαδίων αξιοποιώντας την υπηρεσία portaplus.

Το Γευστικόν επέλεξε την υπηρεσία portaplus για τη διανομή του φυλλαδίου του καθώς είναι μια υπηρεσία που εγγυάται μεγάλη διεισδυτικότητα στις πολυκατοικίες της επιλεγμένης προς διανομή περιοχής, υψηλή παραλειψιμότητα αλλά και μεγάλη οικονομία. Η ενέργεια της διανομής του φυλλαδίου του καταστήματος Γευστικόν πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας και της Βούλας αλλά και στα πέριξ τους. Ακόμα, η χρονική στιγμή κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η διανομή ήταν η κατάλληλη φέρνοντας και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Το φυλλάδιο του Γευστικόν ξεχώριζε από τα υπόλοιπα φυλλάδια κυρίως λόγω του μεγέθους του. Ακόμα, οι εντυπωσιακές φωτογραφίες των προϊόντων που προσφέρονται στο Γευστικόν καθώς και ο τρόπος παρουσίασης των σημαντικότερων πληροφοριών παρακινούσαν τον καταναλωτή να διαβάσει το φυλλάδιο και μόλις θελήσει να πραγματοποιήσει την παραγγελία του.

Σύμφωνα με τον πελάτη, «η απόδοση της διανομής ήταν πάρα πολύ καλή και σας δίνουμε συγχαρητήρια για τη διανομή που πραγματοποιήσατε. Οι καθημερινές μας παραγγελίες delivery αυξήθηκαν κατά ένα σημαντικό αριθμό και κανένας πελάτης δεν μας ανέφερε να έχουν τοποθετηθεί περισσότερα από τα αναγκαία φυλλάδια στην είσοδο του νοικοκυριού του».

Με την υπηρεσία portaplus οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία του εντύπου. Σε μια περιοχή όπως το Ελληνικό και η Γλυφάδα με περισσότερα από 40.000 νοικοκυριά, η υπηρεσία portaplus θα χρειαστεί 18.000 φυλλάδια. Τα φυλλάδια τοποθετούνται είτε στην είσοδο των διαμερισμάτων είτε αφήνονται ένα με δύο φυλλάδια στην είσοδο των πολυκατοικιών. Όπως έχουμε δει και από παλιότερη διανομή που πραγματοποιήθηκε για το κατάστημα Χαράς Γεύσεις, το φυλλάδιο δεν υπήρχε πουθενά καθώς το είχαν παραλάβει όλοι οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές.

Συμβουλεύουμε λοιπόν όλες τις επιχειρήσεις φαγητού να πραγματοποιούν διανομή του φυλλαδίου τους κυρίως την περίοδο όπου υπάρχει χαμηλή κινητικότητα σε παραγγελίες, όπως για παράδειγμα τον Αύγουστο.

Δείτε ακόμα πώς καταφέραμε να αυξήσουμε τις παραγγελίες για delivery σε κατάστημα καφέ κατεβάζοντας δωρεάν το e-Book!