Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
dianomeis fulladiwn

Γιατί Είναι Σημαντικοί Οι Διανομείς Για Να Έχει Αποτέλεσμα Η Διανομή Σου

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο σημαντικούς τους διανεμητές, αν επιθυμείς να φέρεις αποτέλεσμα της τάξης των 100.000 ευρώ στην επιχείρησή σου;

Παρακάτω θα δούμε τους λόγους που κάνουν τους διανεμητές φυλλαδίων, τόσο κρίσιμους για τη συνολική απόδοση της διανομής σου και της κερδοφορίας σου.

Σωστή Κατάρτιση

Ας ξεκινήσουμε από το εξής απλό πράγμα. Όπως ισχύει σε κάθε επιχείρηση, έτσι και στην περίπτωση της διανομής φυλλαδίων, για να προσλάβεις τον σωστό εργαζόμενο, πρέπει να βρεις ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά και έχουν όρεξη να την κάνουν σωστά.

Μιλάμε δηλαδή για ανθρώπους που είναι συνειδητοποιημένοι και θέλουν να είναι έξω ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας τους. Επιπλέον, πρέπει να παραμένουν ανεπηρέαστοι από τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα και του καλοκαιριού και να τους αρέσει γενικά η εξωτερική εργασία.

Αυτό σημαίνει πως για να βρεθεί το κατάλληλο προσωπικό, θα πρέπει να δεις πολλούς και διαφορετικούς δυνητικούς εργαζομένους.

Σωστή Εκπαίδευση

Οι διανομείς φυλλαδίων, για να κάνουν σωστά και αποδοτικά τη δουλειά τους, πρέπει πρώτα να καταλάβουν τη σημασία της δουλειάς που κάνουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς η διανομή φυλλαδίων αποτελεί μια από τις πιο αποδοτικές ενέργειες direct marketing τα τελευταία 50 χρόνια.

Από αυτό προκύπτει ότι ακολουθούνται συγκεκριμένα guidelines, κατά την διάρκειά της κάθε διανομής, όσο και κατά τον σχεδιασμό του ίδιου του φυλλαδίου. Ένα πραγματικά αποδοτικό φυλλάδιο, που φέρνει πελάτες, χρειάζεται περίπου 1 μήνα δουλειάς για να υλοποιηθεί και να είναι έτοιμο να διανεμηθεί.

Διανομή Φυλλαδίων σ’ αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται

Το τελευταίο και πιο σημαντικό όλων, είναι να καταλάβει ο κάθε διανεμητής, πως για να είναι πραγματικά αποδοτική η διανομή φυλλαδίων, πρέπει να γίνεται αποκλειστικά σε αυτούς που ενδιαφέρονται και μόνο.

Για να εκτελεστεί αυτή η εργασία στην πράξη, ο διανεμητής πρέπει να προσεγγίσει και να στοχεύσει τους καταναλωτές που πραγματικά ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία του κάθε πελάτη και να ψάξει, για να φτάσει στο σημείο να μπει στα σωστά νοικοκυριά και να αφήσει το φυλλάδιο του πελάτη μας.

Στην Porta Plus επενδύουμε σημαντικά στην εκπαίδευση, προκειμένου οι διανεμητές μας να είναι άριστα εκπαιδευμένοι. Επιπλέον συνεργαζόμαστε με μια ομάδα μακροχρόνιων και έμπειρων συνεργατών, οι οποίοι έχουν λάβει το σωστό training στα καινοτόμα συστήματα και τρόπους, με τους οποίους πραγματοποιούμε τις διανομές μας, όπως είναι το Leaflet Distribution Management Software.

Θέλεις να μάθεις πως ακριβώς μπορούμε να αυξήσουμε την κερδοφορία της επιχείρησής σου;

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στη δική σου επιχείρησή σου!