Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
Shisan Sushi Bar

Πώς πουλάς σε καταναλωτές μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων;

Οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων αποτελούν ένα μεγάλο και ευρύ κοινό καταναλωτών με αγοραστική δύναμη. Για αυτό το λόγο, αρκετές επιχειρήσεις θέλουν να προσελκύσουν τους εργαζομένους τις ώρες της εργασίας τους προκειμένου να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Συγκεκριμένα η περιοχή της Λεωφόρος Βουλιαγμένης, από το μετρό του Αγίου Δημητρίου έως τη Γλυφάδα και τη Βούλα, αποτελεί ένα δρόμο με αρκετές μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και συνεπώς, σ’ αυτά τα σημεία βρίσκονται αρκετοί καταναλωτές τους οποίους μπορεί να προσεγγίσει μία επιχείρηση. Η περιοχή αυτή παρά την κρίση, έχει ισχυρή αγοραστική δύναμη καθώς εδρεύουν εκεί και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα η Adidas. Για αυτό το λόγο αρκετές επιχειρήσεις, ειδικότερα εκείνες που ασχολούνται με το φαγητό και το delivery, διανέμουν το φυλλάδιό τους τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες όπου ο κόσμος θέλει να πιει τον καφέ του ή/ και να φάει το μεσημεριανό του.

Η portaplus παρέχει μία εξειδικευμένη υπηρεσία με στόχο την προσέλκυση του συγκεκριμένου καταναλωτικού κοινού. Έχοντας καταγράψει όλες τις επιχειρήσεις όπου υπάρχουν στη συγκεκριμένη περιοχή και έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 διανομές για διαφορετικές επιχειρήσεις της περιοχής, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε το φυλλάδιό σου στους καταναλωτές των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρεις. Μάθε περισσότερα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία εδώ.

Η εταιρεία Shisan όπου ειδικεύεται στο sushi, χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη υπηρεσία της portaplus για να προσελκύσει νέους πελάτες και να αυξήσει το delivery της.

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η απόδοση της διανομής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σχεδιασμό του φυλλαδίου, το Shisan Sushi Bar σχεδίασε ένα μεγάλο φυλλάδιο γνωστοποιώντας στο κοινό του την ακριβή τοποθεσία του και τον κατάλογο με τα προϊόντα που προσφέρει μαζί με τις τιμές τους.

Στο πίσω μέρος του φυλλαδίου παρουσίαζε διάφορους συνδυασμούς πιάτων τα οποία δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο γεύμα, σε μειωμένη τιμή αλλά και μία έκπτωση που έδινε σε όσους πραγματοποιούσαν την παραγγελία τους από την εφαρμογή του καταστήματος.

Τα αποτελέσματα της διανομής ήταν εντυπωσιακά. Το Shisan Sushi Bar απέκτησε πολλούς νέους πελάτες από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με την ειδική τεχνική που αξιοποιεί η υπηρεσία portaplus και παραδίδει το έντυπο στους καταναλώτες που το θέλουν πραγματικά!

Τέλος, μέσω της εφαρμογής portaplus αλλά και της τεχνολογίας που διαθέτουμε, το Shisan Sushi Bar είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό τη διανομή αλλά και ποιοι δρόμοι είχαν καλυφθεί καθώς και τις επιχειρήσεις στις οποίες οι διανεμητές είχαν άδεια εισόδου και παρέδωσαν τα φυλλάδια της εταιρείας στο ενδιαφερόμενο καταναλωτικό κοινό!

Κατέβασε το e-Book και μάθε πώς οργανώνουμε την ενέργεια της διανομής φυλλαδίων για επιχειρήσεις με την υπηρεσία delivery!