Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
PortaPlus > Services > Υπηρεσίες Portaplus > Διανομή Φυλλαδίου σε Εργαζόμενους Επιχειρήσεων

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, το φυλλάδιό σου διανέμεται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων την ώρα που αυτοί πηγαίνουν στην εργασία τους είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είτε στην είσοδο επιχειρήσεων ή καταστημάτων.

Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων αποτελούν ένα ευρύ κοινό για διάφορα είδη επιχειρήσεων όπως επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδυσης, καφέ, οικιακού εξοπλισμού κ.α.

Έχοντας καταγράψει όλες τις επιχειρήσεις ανά περιοχή, οι διανομείς μας επισκέπτονται συγκεκριμένες επιχειρήσεις/ καταστήματα με υψηλή παραλειψημότητα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει υλοποιηθεί εκατοντάδες φορές και συνεπώς, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις επιχειρήσεις εκείνες που έχουν μία θετική αντιμετώπιση στην παραλαβή φυλλαδίων. Γνωρίζουμε επίσης τους μεγάλους φορείς ανά περιοχή, στους οποίους δουλεύουν εκατοντάδες άτομα και συνεπώς αποτελούν ένα μεγάλο κοινό στο οποίο μπορεί να διανεμηθεί το φυλλάδιό σου.

Κατεβάστε το eBook μας
“Η Tέχνη του να… Φέρνεις Πελάτες!”
Και ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας!

Προκειμένου να προσελκύσεις τους εργαζόμενους μίας συγκεκριμένης περιοχής θα χρειαστείς περίπου 5.000 φυλλάδια, ωστόσο ο αριθμός αυτός διαφέρει ανά περιοχή. Έτσι, αν θέλει η επιχείρησή σου να καλύψει την περιοχή των Αμπελοκήπων και του Κολωνακίου θα χρειαστείς τουλάχιστον 10.000 φυλλάδια για να έχεις τη μέγιστη απόδοση στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Ξεκινα και εσυ με portaplus στην επομενη διανομη σου και επωφελησου!

Κόστος διανομής σε 5000 εργαζόμενους 265€ (συν φπα)