Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
pilates therapy

Τα studio Pilates αποκτούν νέους πελάτες μέσω της διανομής φυλλαδίων σ’ αυτούς που ενδιαφέρονται!

Το Pilates αποτελεί μια μέθοδο άσκησης, η οποία βοηθά στην αποκατάσταση τραυματισμών αλλά και στην πρόληψη αυτών!

Το Pilates Therapy βρίσκεται στα Νότια Προάστια και προσφέρει στους αθλούμενους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αποθεραπείας σώματος και μυαλού. Καταρτισμένο από φυσικοθεραπευτές και ειδικούς προπονητές pilates, εξασφαλίζει καθημερινά την ασφάλεια των πελατών του, την αποσυμφόρηση του σώματος από λανθασμένα πρότυπα στάσης και κίνησης καθως και τη βελτίωση της στάσης και της κίνησης σε καθημερινό επίπεδο.

Στόχος & Υπηρεσίες Διανομής

Θέλοντας να αποκτήσει νέους πελάτες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλίμου αλλά και να γνωστοποιήσει το όνομά του, το Pilates Therapy επέλεξε τη διανομή φυλλαδίων, μια ενέργεια άμεσου marketing με στόχο την πώληση.

Προκειμένου να επιτεύξει με επιτυχία τους παραπάνω στόχους, επιλέχθηκαν οι εξής 2 υπηρεσίες:

Διανομή Φυλλαδίων σ’ αυτούς που Ενδιαφέρονται

Η Porta Plus πραγματοποιεί στοχευμένη διανομή, μοιράζοντας το φυλλάδιό σου σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται να το πάρουν, χωρίς να γεμίζει όλη η περιοχή με άχρηστα φυλλάδια, που δεν καταλήγουν στα σωστά χέρια.

Με αυτό τον τρόπο η παραλειψιμότητα του εντύπου φτάνει στο 90%, αλλά εξασφαλίζεται και μέγιστη απόδοση, αφού το φυλλάδιο το παραλαμβάνουν αυτοί που πραγματικά θέλουν.

Διανομή Φυλλαδίων σε Παρμπρίζ Αυτοκινήτων

Η διανομή σε παρμπρίζ αυτοκινήτων προσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand αλλά και της επιχείρησής συνολικά, καθώς το όνομα και το φυλλάδιο σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινητού αλλά και στους περαστικούς, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή μπορεί να κάνουν τη βόλτα τους στην περιοχή.

Ενέργεια Διανομής Φυλλαδίων

Περιοχή Κάλυψης

Η ευρύτερη περιοχή του Αλίμου είναι αρκετά μεγάλη και αποτελείται από 28.000 νοικοκυριά. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείς να δεις αναλυτικά ολόκληρη την περιοχή κάλυψης.

Για τη συγκεκριμένη, λοιπόν, περιοχή χρειάστηκαν 16.000 φυλλάδια. Πιο συγκεκριμένα, τα 12.000 φυλλάδια διανεμήθηκαν σ’ αυτούς που ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη υπηρεσία και 4.000 φυλλάδια τοποθετήθηκαν σε παρμπρίζ αυτοκινήτων.

Το Φυλλάδιο

Ένα όμορφο και ελκυστικό φυλλάδιο δημιουργήθηκε από το Pilates Therapy προκειμένου να αποκτήσει περισσότερους νέους πελάτες.

Όπως μπορείς να δεις και παρακάτω, το φυλλάδιο είχε 2 πολύ όμορφες φωτογραφίες του χώρου εκγύμνασης. Επίσης, αναφέρονται οι υπηρεσίες που προσφέρει καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας. Ωστόσο, το σημαντικότερο στοιχείο του φυλλαδίου είναι ότι δίνει ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα προκειμένου ένας νέος αθλούμενος στο χώρο του Pilates να γνωρίσει τη συγκεκριμένη γυμναστική αλλά και της εγκαταστάσεις και το προσωπικό του Pilates Therapy.

Αποτελέσματα Διανομής & Κόστος

Τα αποτελέσματα της διανομής ήταν εξαιρετικά!

Από την πρώτη κιόλας μέρα, το Pilates Therapy ξεκίνησε να δέχεται τηλέφωνα δυνητικών πελατών.

Στη συνέχεια, 30 νέοι πελάτες πραγματοποίησαν την εγγραφή τους αφότου έλαβαν στα χέρια τους το φυλλάδιο!

Το συνολικό κόστος της παραπάνω ενέργειας ανήλθε στα 520€ + ΦΠΑ!

Σχόλια Πελάτη

«Είμαι πολύ ικανοποιήμένος από την ενέργεια διανομής των φυλλαδίων μου. Είχε καταπληκτικά αποτελέσματα. Μου άρεσε πολύ η αξιοποίηση της τεχνολογίας και το γεγονός ότι, μπορούσα να βλέπω σε πραγματικό χρόνο από το κινητό μου που βρισκόταν κάθε διανομέας και σε ποια σημεία της περιοχής είχαν μοιραστεί τα φυλλάδιά μου!»

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στην επιχείρησή σου!