Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
PortaPlus > Services > Υπηρεσίες Portaplus > Portaplus διανομή σε αυτούς που ενδιαφέρονται

Portaplus διανομη σε αυτους που ενδιαφερονται!

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες. Το φυλλάδιό σου θα πρέπει να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό σχετικά με προσφορές, λύσεις και νέα προϊόντα που μπορείς να τους προσφέρεις. Είναι ακόμα πολύ σημαντικό να ενημερώσεις το καταναλωτικό σου κοινό και να διανέμεις το φυλλάδιό σου τη στιγμή που έχουν ανάγκη αυτό που προσφέρεις και τη στιγμή κατά την οποία είναι έτοιμοι να προβούν σε αγορά.

Η υπηρεσία portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με μείωση 50% του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτουμε όλη την περιοχή, παραδίδοντας τα φυλλάδια σου στα νοικοκυριά με μεγάλη παραλειψημότητα. Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.500 διανομές από το 1999 έως σήμερα και έχοντας στη διάθεσή μας διάφορα συστήματα οργάνωσης και καταγραφής των ενεργειών, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα νοικοκυριά κάθε περιοχής, τα οποία σημειώνουν υψηλή παραλειψημότητα και συνεπώς, κατά τη διάρκεια της διανομής στοχεύουμε σε αυτά εξασφαλίζοντας έτσι οικονομία στην εκτύπωση του εντύπου σου.

Κατεβάστε το eBook μας
“Η Tέχνη του να… Φέρνεις Πελάτες!”
Και ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας!

Πως σου εξασφαλιζουμε οικονομια της διανομης σου;

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, τα φυλλάδια τα οποία τοποθετούνται στη γενική είσοδο της πολυκατοικίας σημειώνουν παραλειψημότητα μικρότερη από 20%. Για αυτό το λόγο, δεν αφήνουμε τα φυλλάδιά σου στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά στην είσοδο των νοικοκυριών.

Οι έμπειροι διανομείς μας χτυπούν το κουδούνι σε πολυκατοικίες με υψηλή αγοραστική δύναμη και διεισδυτικότητα. Περίπου το 30% των νοικοκυριών ανοίγουν στους διανομείς μας. Τα φυλλάδιά σου τοποθετούνται στην είσοδο κάθε διαμερίσματος και έτσι ο ενδιαφερόμενος καταναλωτής βλέπει αμέσως το φυλλάδιό σου και αυτά που έχεις να του προσφέρεις. Στην περίπτωση που δεν καταφέρουμε να εισέλθουμε σε κάποια πολυκατοικία τότε οι διανομείς μας τοποθετούν πολύ λίγα έντυπα στην είσοδο της πολυκατοικίας σε εμφανές και καθαρό σημείο, προκειμένου να μην πεταχτούν και να παραληφθούν από το ενδιαφερόμενο κοινό. Τέλος, η υπηρεσία αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί από επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδυσης, οικιακού εξοπλισμού, φροντιστήρια, real estate, καφετέριες, επιχειρήσεις ομορφιάς και γενικότερα από οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση που απευθύνεται άμεσα στον καταναλωτή.

Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά με υψηλή παραλειψημότητα και διεισδυτικότητα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησης εκ μέρους της οποίας πραγματοποιείται η διανομή και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Ακόμα, σου εξασφαλίζουμε ότι τα φυλλάδιά σου θα τοποθετηθούν σε σπίτια με υψηλή αγοραστική δύναμη και όχι σε παλαιές πολυκατοικιές.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σ’ όλα τα νοικοκυριά της περιοχής, αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειώσει υψηλή παραλειψημότητα και αγοραστική δύναμη. Για παράδειγμα, ο δήμος της Αγίας Παρασκευής αποτελείτε από 32.000 νοικοκυριά. Με την υπηρεσία της portaplus χρειάζεσαι 15.000 έντυπα για να διαδώσεις το μήνυμά σου σ΄ολόκληρη την περιοχή. Ο Δήμος Αργυρούπολης και Ελληνικού, αποτελείτε από 23.000 νοικοκυριά και συνεπώς, χρειαζόμαστε 10.000 φυλλάδια για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διανομή τους. Ένα ακόμη παράδειγμα αφορά τη Γλυφάδα, η οποία αποτελείτε από 38.000 νοικοκυριά και συνεπώς για μία επιτυχημένη διανομή θα χρειαστείς 16.000 φυλλάδια.

Ξεκινα και εσυ με portaplus στην επομενη διανομη σου και επωφελησου!

Κόστος διανομής σε 10.000 νοικοκυριά & επιχειρήσεις 225€ (συν φπα)
Χρειάζεστε μόνο 5000 εντυπα!