Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς το ΔΙΑΦΑΝΟ  φέρνει πελάτες  για έπιπλα εξωτερικού χώρου με διανομή φυλλαδίου ?

Η εταιρεία ήθελε να αυξήση την προσέλευση πελατών στα καταστήματα τον Απρίλιο του 23 και την προώθηση της νέας συλλογής επίπλων εξωτερικού χώρου.

 

Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ  ΑΕ , μέλος του ομίλου Κωνσταντίνου , δραστηριοποιείται, στα είδη επίπλου, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού από το 1999.

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΔΙΑΦΑΝΟ, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 προϊόντα, διαθέτουν πληθώρα προτάσεων σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών και πλέον ρούχων και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια.

Έχοντας ως επίκεντρο την κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της όπου με προσιτές λύσεις, δίνει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να ανανεώσουν τον εαυτό τους και το σπίτι τους.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 12 καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ συνολικά στην Ελλάδα, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χανιά και Ξάνθη, το eshop www.diafanostores.gr    ενώ η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της.

 

Εξειδικεύεται σε Έπιπλα, Διακόσμηση, Οικιακά είδη, Είδη μπάνιου, Εποχιακά είδη  και  Είδη Ταξιδίου

Διαθέτει Καναπέδες και τραπεζαρίες από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, σερβίτσια, λευκά είδη, μαγειρικά σκεύη, όλα όσα ένα σπίτι χρειάζεται για να είναι λειτουργικό και ταυτόχρονα να ξεχωρίζει για το στιλ του.

Design items σύμφωνα με τις τάσεις της κάθε εποχής για μοναδικούς συνδυασμούς που θα ανανεώσουν το σπίτι και τη διάθεσή σας.

 

Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ έχοντας ως βασική της αξία την άρτια εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της, προσφέροντας σε ακόμα περισσότερους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους μέσα από έξυπνες, οικονομικές λύσεις υψηλής διακοσμητικής αισθητικής.

 

 

 

Η εταιρεία ήθελε να αυξήση την προσέλευση πελατών στα καταστήματα τον Απρίλιο του 23 και την προώθηση της νέας συλλογής επίπλων εξωτερικού χώρου.

Hθελε να φέρει πελάτες από διάφορες περιοχές τις αττικής στα καταστήματα τις αττικής.

Κάλυψε τρεις μεγάλες γεωγραφικές περιοχές όπως νοτιά προάστια, Πειραιά και  ανατολικά προάστια.

Κάθε περιοχή έχει περίπου 40.000 νοικοκυριά και με την υπηρεσία  διανομής φυλλαδίων  portaplus branding μπορούσε να την καλύψει μόνο με 20.000 φυλλάδια.

Καλύφθηκαν 3 μεγάλες περιοχές με σύνολο 120.000 νοικοκυριών με 60.000 φυλλάδια μόνο και κόστος διανομής 1.800 ευρώ περίπου συν φπα.

 

 

Δες περιοχές  εδω.

 

Κατέβασε το παρακάτω βιβλίο και αύξησε τ’ αποτελέσματα της διανομής των φυλλαδίων σου!

 

Το ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΕ  δημιούργησε σχετικό φυλλάδιο διανομής όπου παρουσίαζε :

 

  • Την μεγάλη γκάμα των επίπλων εξωτερικού χώρου με ελκυστική φωτογραφία, περιγραφές και τιμές
  • Ειδικές πρόσφορες
  • Κουπόνι προσφοράς -20%

 

 

Βλέπε σχετικό φυλλάδιο   εδώ.

 

 

 

 

Βλέπε αλλά φυλλάδια εδώ.

 

Τα αποτελέσματα ήταν  σημαντικά και   από τις πρώτες ημέρες είχε προσέλευση πελατών. Είχε περίπου 80 πώλησης ανά κατάστημα  όντος 30 ημερών από την διανομή φυλλαδίου με το κουπόνι προσφορας.

 

Δες εδω τι πρέπει να περιέχει το φυλλάδιό σου για να φέρει πελάτες.

 

 

Σχετικα με διανομη των φυλλαδιων σας….

Η διανομή portaplus branding εξασφαλίζει 90% παραλειψημοτητα  της διανομής των φυλλαδίων  και σημαντική μείωση κόστους διανομής.

 

Το   portaplus leaflet distribution management software   εδωσε την  δυνατότητα σε όλους να βλέπουν που είναι οι διανομείς  φυλλαδίων σε πραγματικό χρόνο.

 

Έτσι ειστε  σίγουροι ότι τα φυλλάδια σας  μοιραστήκαν.

Επίσης βλέπετε  40 τουλάχιστον σημεία Έλεγχου ανά ήμερα ,σαν έργο , από τον υπολογιστή σας  σε πραγματικό χρόνο!

 

 

Το πρόγραμμα   30%   Δωρεαν Διανομη Φυλλαδιων  σας προσφερει δωρεαν διανομη φυλλαδιων .

 

Επικοινωνησε μαζι μας για την επομενη διανομη φυλλαδιων σου και φερε πελατες στην επιχειρηση σου!