Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίου σε Εξοχικές Κατοικίες Αττικής-GARDENA !

Η εταιρεία ήθελε να  προωθήσει το Ντους Κήπου Gardena στις εξοχικές κατοικίες τις Αττικής !

 

 

H GARDENA είναι η κορυφαία μάρκα για εργαλεία κήπου υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη και κυκλοφορεί σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

H GARDENA είναι η επωνυμία που προτιμούν εκατομμύρια ιδιοκτήτες σπιτιών και κήπων, σε θέματα φροντίδας του κήπου.

Αυτό συμβαίνει επειδή η GARDENA προσφέρει μια πλήρη γκάμα με όλα τα απαραίτητα προϊόντα – από συστήματα ποτίσματος, αντλίες, λιμνούλες κήπου, φροντίδα του κήπου, φροντίδα δέντρων και θάμνων και εργαλεία κήπου μέχρι την καλλιέργεια του εδάφους.

 

Για να ικανοποιήσει κανείς τις ανάγκες όσων θεωρούν τον κήπο τους ως ζωντανό χώρο κοντά στη φύση και χώρο ευεξίας, αναζωογόνησης και διασκέδασης, απαιτείται μια συναισθηματική προσέγγιση.

 

 

Η εταιρεία ήθελε να  προωθήσει το Ντους Κήπου Gardena στις εξοχικές κατοικίες τις Αττικής.

Δημιούργησε ένα  προϊοντικο   μονόφυλλο φυλλαδιο  Gardena, A4 και διανεμήθηκε  σε εξοχικές κατοικίες στα παράλια της Αττικής, τόσο στα Ανατολικά όσο και τη Δυτικά παράλια.

Οι περιοχές που καλύφθηκαν ήταν από Αγ. Μαρίνα , Γαλάζια Ακτή έως  Σαρωνικό , Μαύρο Λιθάρι και Θυμάρι από τα ανατολικά παράλια και Μαραθώνας, Ν μάκρη, Πικέρμι, Ραφήνα, Αρτέμιδα , Βραυρώνα και Πόρτο Ράφτη από τα Ανατολικά παράλια.

Οι περιοχές αυτές έχουν περίπου 40.000 νοικοκυριά και μπορούν να καλυφτούν με 20.000 φυλλάδια περίπου σε 4 ημέρες με κόστος διανομής 1400 ευρώ συν φπα.

 

 

 

 

Κατέβασε το παρακάτω βιβλίο και αύξησε τ’ αποτελέσματα της διανομής των φυλλαδίων σου!

 

H GARDENA  δημιούργησε σχετικό φυλλάδιο διανομής όπου παρουσίαζε :

 

 

 

 

Βλέπε αλλά φυλλάδια εδώ.

 

 

Δες εδω τι πρέπει να περιέχει το φυλλάδιό σου για να φέρει πελάτες.

 

Ποια είναι τα ωφέλει της διανομής φυλλαδίων σε εξοχικές κατοικίες  της Αττικής?

 

Η διανομή φυλλαδίων σε εξοχικές κατοικίες στην Αττική  προσφέρει διάφορα οφέλη για  εταιρείες όπως η  GARDENA  και άλλες . Ορισμένα από αυτά τα οφέλη είναι:

1.**Στόχευση:** Με την διανομή φυλλαδίων σε εξοχικές κατοικίες, μπορείτε να φτάσετε απευθείας τον στόχο σας, δηλαδή τους ιδιοκτήτες των κατοικιών στην περιοχή  που ενδιαφέρεστε οι οποίοι  πιθανώς ενδιαφέρονται για τη φροντίδα του κήπου τους.

2.**Ενημέρωση:** Τα φυλλάδια παρέχουν πληροφορίες για το προϊόν σας, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών του και των οφελών του. Αυτή η ενημέρωση μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν γιατί το Ντους Κήπου η το δικό σας προϊόν είναι καλή επιλογή για αυτούς.

3.**Ενίσχυση Επίγνωσης Μάρκας:** Με την παρουσίαση της μάρκας GARDENA η της δικής σας μάρκας , καθώς επίσης και του προϊόντος της σε εξοχικές κατοικίες, μπορείτε να δημιουργήσετε επίγνωση της μάρκας σε ένα ευρύτερο κοινό και να ενδυναμώσετε την παρουσία σας στην αγορά.

4.**Δημιουργία Ενδιαφέροντος:** Εφόσον οι ιδιοκτήτες κατοικιών λάβουν πληροφορίες για το Ντους Κήπου, ενδέχεται να προκύψει ενδιαφέρον για το προϊόν, ειδικά αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

5.**Προσφορές και Έκπτωση:** Εάν περιλαμβάνετε ειδικές προσφορές ή έκπτωση στα φυλλάδιά σας, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους παραλήπτες να δοκιμάσουν το προϊόν σας.

6.**Αυξημένες Πωλήσεις:** Εάν καταφέρετε να πείσετε τους αποδέκτες των φυλλαδίων για το προϊόν, μπορεί να δημιουργηθούν νέες πωλήσεις και ενδεχομένως νέοι πελάτες.

 

Συνολικά, η διανομή φυλλαδίων σε εξοχικές κατοικίες είναι   μια αποτελεσματική ενέργειας  για την προώθηση του προϊόντος σας, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σχεδιάσετε το φυλλάδιο  σας με φιλοδοξία και επαγγελματισμό για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

 

Η διανομή φυλλαδίων σε εξοχικές κατοικίες στην Αττική μπορεί να είναι αποτελεσματική για διάφορα είδη επιχειρήσεων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Ορισμένες επιχειρήσεις που μπορεί να επωφεληθούν από τη διανομή φυλλαδίων σε εξοχικές κατοικίες στην Αττική περιλαμβάνουν:

 

1**Εστιατόρια και Καφετέριες:** Προσφορές ειδικών μενού, εκπτώσεις ή προωθήσεις εκδηλώσεων μπορούν να προσελκύσουν κατοίκους και επισκέπτες σε τοπικά εστιατόρια και καφετέριες.

2.**Υπηρεσίες Συντήρησης Κήπου:** Επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες φροντίδας του κήπου, συμπεριλαμβανομένης της κοπής γκαζόν, της ανθοκομίας και της συντήρησης των φυτών.

3.**Εταιρείες Καθαρισμού:** Υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών και κατοικιών μπορούν να προσφέρουν ειδικές προσφορές για τους κατοίκους εξοχικών κατοικιών.

4.**Υπηρεσίες Συντήρησης Κτιρίων:** Εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής κτιρίων μπορούν να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες για τις υπηρεσίες τους.

5**Καταστήματα Υγείας και Ομορφιάς:** Υπηρεσίες μασάζ, σπα, κομμωτήρια και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις ή πακέτα για τους κατοίκους των εξοχικών κατοικιών.

6**Καταστήματα Τοπικών Προϊόντων:** Επιχειρήσεις που προσφέρουν τοπικά προϊόντα, όπως τρόφιμα, τοπικά ποτά, χειροποίητες δημιουργίες κ.λπ., μπορούν να προσελκύσουν τους κατοίκους με τη διανομή φυλλαδίων.

7**Αθλητικά Κέντρα και Δραστηριότητες:** Εάν υπάρχουν αθλητικά κέντρα, γυμναστήρια ή δραστηριότητες αναψυχής στην περιοχή, μπορούν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στο κοινό.

 

Κάθε είδος επιχείρησης πρέπει να  σχεδιάσει το περιεχόμενο του φυλλαδίου σύμφωνα με τα υπάρχοντα guidelines, καθώς και να διασφαλίσει ότι η διανομή γίνεται επαγγελματικά και με κατάλληλη στόχευση.

 

Η διανομή portaplus branding εξασφαλίζει 90% παραλειψημοτητα  της διανομής των φυλλαδίων  και σημαντική μείωση κόστους διανομής.

 

Το   portaplus leaflet distribution management software   εδωσε την  δυνατότητα σε όλους να βλέπουν που είναι οι διανομείς  φυλλαδίων σε πραγματικό χρόνο.

 

 

Έτσι ειστε  σίγουροι ότι τα φυλλάδια σας  μοιραστήκαν.

Επίσης βλέπετε  40 τουλάχιστον σημεία Έλεγχου ανά ήμερα ,σαν έργο , από τον υπολογιστή σας  σε πραγματικό χρόνο!

 

 

Το πρόγραμμα   30%   Δωρεαν Διανομη Φυλλαδιων  σας προσφερει δωρεαν διανομη φυλλαδιων .

 

Επικοινωνησε μαζι μας για την επομενη διανομη φυλλαδιων σου και φερε πελατες στην επιχειρηση σου!