Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Εξελιγμένος έλεγχος της θερμοκρασίας στην παραγωγή και την διατήρηση των τροφίμων  ?

 

Η HAM systems   ήθελε να βρεί νέους πελατες  μέ διανομη φυλλαδίων  σε…

  1. Κρεοπωλεία
  2. Ζαχαροπλαστεία
  3. Fast food
  4. Ταβέρνες
  5. Φαρμακεία

 

 

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας στην παραγωγή και την διατήρηση των τροφίμων είναι πολύ σημαντικός  στον χώρο της παραγωγής, εμπορίας και πώλησης τροφίμων.

Για την διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων αλλά κυρίως για την διατήρηση ασφάλειας των καταναλωτών, απαιτούνται συνήθως συχνές καταγραφές της θερμοκρασίας και διατήρηση των θαλάμων σε καλή λειτουργία.

Αν δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, μια απλή απροσεξία, π.χ. ο υπάλληλος ξέχασε την πόρτα του θαλάμου ανοικτή, μια δυσλειτουργία του θαλάμου ή ακόμα και μια πτώση τάσης του ρεύματος, μπορεί να οδηγήσει σε άνοδο της θερμοκρασίας του θαλάμου.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή τμήματος ή και του συνόλου του αποθηκευμένου προϊόντος που σημαίνει  μεγάλη οικονομική ζημία για την επιχείρηση.

 

 Η  HAM systems  ειναι μία καινοτόμα επιχείρηση στην καταγραφή θερμοκρασιών στην ελληνικη αγορα.

Το Wi-Fiκαταγραφικό θερμοκρασίας, HAMThermoSense, ενημερώνει άμεσα τον ιδιοκτήτη όταν η θερμοκρασία του θαλάμου ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια, δίνοντάς του την ευκαιρία να προβεί εγκαίρως στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Οι ειδοποιήσεις έρχονται σε μορφή e-mail, SMSαλλά και τηλεφωνικής κλήσης.

Επιπλέον,   η απλοποίηση της τήρησης αρχείων   που απαιτούνται για την διαδικασία του HACCP π.χ. τα αρχεία καταγραφής θερμοκρασιών με αυτόματα καταγραφικά θερμοκρασιών ψυγείων, καταψύξεων και χώρων συντήρησης, όπως η συσκευή HAMThermoSense, μπορεί να λύσει τα χέρια στους επαγγελματίες και να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η συσκευή, εφόσον τοποθετηθεί σωστά το αισθητήριο και συνδεθεί στο Wi-Fiτου χώρου, θα καταγράφει αυτόματα την θερμοκρασία του θαλάμου και τα δεδομένα θα αποθηκεύονται δωρεάν για πάντα στην πλατφόρμα της εταιρείας.

Μέσω αυτής της έξυπνης συσκευής/πλατφόρμας ο χρήστης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπώσει αρχεία καταγραφών, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα θέλει, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μπορείτε να παραμένετε ήσυχοι ότι τα ψυγεία σας λειτουργούν σωστά προσφέροντας στους πελάτες σας την άριστη ποιότητα τροφίμων που χρειάζονται, διασφαλίζοντας ότι το κατάστημά σας προβαίνει σε ό,τι είναι αναγκαίο για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων του και την ασφάλεια των πελατών του.

 

Η ΗΑΜ Systems σας διασφαλίζει στο τμήμα της απομακρυσμένης εποπτείας και της άμεσης ειδοποίησης προσφέροντάς σας τη συσκευή HAMThermoSense και σας βοηθάει να τηρείτε τους υγειονομικούς κανονισμούς που αναφέρονται στο ISO 22000 και στο HACCP.

Εγκαθιστώντας τη HAMThermoSense κερδίζετε ευχαριστημένους πελάτες, μειώνετε το κόστος συντήρησης και λειτουργίας των επαγγελματικών ψυγείων και έχετε άμεση ενημέρωση σε περίπτωση βλάβης ή πτώσης ρεύματος.

 

Μπορείτε να δείτε το φυλλάδιο εδώ….

Δες εδω τι πρέπει να περιέχει το φυλλάδιό σου για να φέρει πελάτες.

 

Κατέβασε το παρακάτω βιβλίο και αύξησε τ’ αποτελέσματα της διανομής των φυλλαδίων σου!

 

Πως σχεδιάζεις φυλλάδιο διανομής που φέρνει πελάτες δες εδώ

Μπορείς εδώ να δεις μερικά από τα καλύτερα φυλλάδια που φέρνουν πελάτες   στην βάση μας , με στοιχειά από 25.000 διανομές από το 2000.

Η υπηρεσία που επέλεξε είναι portaplus διανομή φυλλαδίου  σε ιδιοκτήτες  καταστημάτων  και  επιχειρήσεων.

Η υπηρεσία portaplus διανομή φυλλαδίου σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι η κατάλληλη υπηρεσία για να κάνει την επιχείρηση σου γνώστη σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τις περιοχής που σε ενδιαφέρει.

Μπορείς να επιλέξεις τις επιχειρήσεις τις Γλυφάδας η Φαλήρου η Περιστέρι ανάλογα με την επιχείρηση στόχο.

Συνήθως  ένας δήμος περιέχει  περίπου 2000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις  και χρειάζεσαι αντίστοιχα φυλλάδια διανομής.

 

 

Το κόστος διανομής για 5 περιοχές είναι περίπου 1250ε και πλησιάζεις περιπου  6000 επιχειρήσεις  τών παραπάνω κατηγοριών  .

Μερικά από τα σχόλια του Γενικού Διευθυντή  HAM Systems είναι…

 Κάνουν καλή δουλειά και μπράβο για αυτό.

Είχαμε  ενδιαφερομένους πελάτες !

 

Το   portaplus leaflet distribution management software   εδωσε την  δυνατότητα σε όλους να βλέπουν που είναι οι διανομείς  φυλλαδίων σε πραγματικό χρόνο.

 

Έτσι ειστε  σίγουροι ότι τα φυλλάδια σας  μοιραστήκαν.

Επίσης βλέπετε  40 τουλάχιστον σημεία Έλεγχου ανά ήμερα ,σαν έργο , από τον υπολογιστή σας  σε πραγματικό χρόνο!

 

 

Το πρόγραμμα   30%   Δωρεαν Διανομη Φυλλαδιων  σας προσφερει δωρεαν διανομη φυλλαδιων .

 

Επικοινωνησε μαζι μας για την επομενη διανομη φυλλαδιων σου και φερε πελατες στην επιχειρηση σου!