Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
PortaPlus > Services > Υπηρεσίες Portaplus > Διανομή Φυλλαδίου στον Ιδιοκτήτη Επιχειρήσεων ή Καταστημάτων

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ή ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Οι διανεμητές μας επισκέπτονται γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα και παραδίδουν το φυλλάδιό σου στους ιδιοκτήτες. Δεδομένης της εμπειρίας μας στο χώρο της διανομής, έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία για τις επιχειρήσεις ανά περιοχή.

Για παράδειγμα, για να πραγματοποιήσεις τη διανομή σου στο δήμο Γλυφάδας θα χρειαστείς περίπου 2.000 έντυπα κάθως τόσες είναι περίπου οι καταγεγραμμένες επιχειρήσεις και καταστήματα με υψηλή παραλειψημότητα φυλλαδίων. Για τη συγκεκριμένη περιοχή οι έμπειροι διανεμητές μας χρειάζεται 4-5 ημέρες για την ολοκλήρωση της διανομής.

Κατεβάστε το eBook μας
“Η Tέχνη του να… Φέρνεις Πελάτες!”
Και ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας!

Η συγκεκριμένη ενέργεια απευθύνεται σε επιχειρήσεις B2B, όπως για παράδειγμα διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες με εταιρικό εξοπλισμό, συναγερμοί κλπ. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία αυτή είναι κατάλληλη για κάθε επιχείρηση η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις και όχι στους καταναλωτές.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγράφεται στο φυλλάδιό σου προορίζεται για τον ιδιοκτήτη προκειμένου να βρεθεί στα σωστά χέρια και να μη χαθεί.

Ξεκινα και εσυ με portaplus στην επομενη διανομη σου και επωφελησου!

Κόστος διανομής σε  2000 επιχειρησεις 350€ (συν φπα)