Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Fullah Sugah   φέρνει πελάτες με διανομή φυλλαδίου σε bazaar!

Στίς αρχές  Ιούνιου   προσέγγισε 40.000 γυναίκες γιά τό  Bazaar  στο outlet store στόν Αγ Δημήτριο !

 

 

 Η Fullah Sugah είναι μια σημαντική επιχείρηση  ένδυσης ,υπόδησης και αξεσουάρ γυναικείων ειδών  στην ελληνική αγορά από το 1936.

 

Η Fullah Sugah προσφέρει  στη σύγχρονη και δυναμική γυναίκα το συνολικό Look της (Total Look), με ταιριασμένα σύνολα από ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

 

 

 

Οι προτάσεις της εταιρείας δηλώνουν άποψη τονίζουν την θηλυκότητα της γυναίκας και ταυτόχρονα την υποστηρίζουν στο να εκφράζει το στιλ της τόσο στις ιδιαίτερες στιγμές της, όσο και καθημερινά.

Η Fullah Sugah εμπνέετε από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας με υλικά κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές. Ολόκληρος ο κόσμος της γυναικείας μόδας υπάρχει στις συλλογές της επιχείρησης: ενδύματα, υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ, οτιδήποτε απαιτεί η συνολική εμφάνιση μιας γυναίκας!

Μέσα από ένα ισορροπημένο mix and match, κάθε ηλικία, κάθε τάση και κάθε απαίτηση βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της.

Η επιχείρηση  δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί και να ανανεώνει τις προτάσεις της.

Στις αρχές  Ιούνιου    οργάνωσε   μεγάλο  Bazaar   στο outlet store Αγ Δημητρίου  και ήθελε να  φέρει μέσα πελάτες.

Ήθελε να  φέρει στο κατάστημα γυναίκες από γλυφάδα έως Πειραιά , από όλη την Νότια, Δυτική αττική, κέντρο και Πειραιά.

 

 

Δημιούργησε ένα Φυλλάδιο που ενημέρωνε  για το bazaar  με το όνομα του brand, Φωτογραφίες προϊόντων  με ελκυστικές τιμές .

Ο τρόπος που χρησιμοποιήσαμε να πιάσουμε γυναίκες καταναλωτές ήταν όταν πηγαίνουν στην εργασία τους η όταν γυρίζουν από αυτή , στο Μετρό και Ήσαπ δηλαδή, καθώς επίσης στο σπίτι τους όπου μπορούν να διαβάσουν το φυλλάδιο με ησυχία.

 

 

Το σημεία Μετρό και Ησαπ που επιλέχθηκαν ήταν

  • Μετρό Ελληνικό
  • Μετρό Ηλιούπολη
  • Μετρό Αγ Δημήτριος
  • Μετρό Δάφνη
  • Μετρό Ν Κόσμος
  • Μετρό Σύνταγμα
  • Ησαπ Πειραιάς

Στα σημεία αυτά   πιάσαμε  20.000 γυναίκες.

Επίσης το φυλλάδιο διανεμήθηκε στις περιοχές Ηλιούπολη, Αλιμος, Γλυφάδα

Το τμήμα της περιοχής που διανεμήθηκε  διαθέτει 40.000 νοικοκυριά  περίπου και με την υπηρεσία  portaplus ενδιαφέρονται   μπορείς  να  την καλύψεις μονό με 20.000 φυλλάδια.

Το σύνολο της ενέργειας   προσέγγισε  40.000 γυναίκες  με αντίστοιχα φυλλάδια και το κόστος διανομής ήταν 1800 ευρώ συν φπα.

Τα αποτελέσματα ήταν σημαντικά καθώς μετά την δεύτερη ημέρας διανομής γυναίκες καταναλωτές έμπαιναν στο outlet για τις πρόσφορες και υπήρχε σημαντική αύξηση εσόδων!

 

 

 

Το φυλλάδιό  είναι το βασικότερό εργαλείο, καθώς με αυτό θα παρουσιάσεις την εικόνα της εταιρείας  και τα δυνατά της χαρακτηριστικά στους δυνητικούς σου πελάτες με στόχο να τους προσελκύσεις και, να τους δείξεις όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράσουν από εσένα!

 

Το φυλλάδιό  είναι το βασικότερό εργαλείο, καθώς με αυτό θα παρουσιάσεις την εικόνα της εταιρείας  και τα δυνατά της χαρακτηριστικά στους δυνητικούς σου πελάτες με στόχο να τους προσελκύσεις και, να τους δείξεις όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράσουν από εσένα!

Δες εδω τι πρέπει να περιέχει το φυλλάδιό σου για να φέρει πελάτες.

 

Κατέβασε το παρακάτω βιβλίο και αύξησε τ’ αποτελέσματα της διανομής των φυλλαδίων σου!

 

Σχετικα με διανομη των φυλλαδιων σας….

Η διανομή portaplus σε αυτούς που ενδιαφέρονται εξασφαλίζει 90% παραλειψημοτητα  της διανομής των φυλλαδίων  και σημαντική μείωση κόστους διανομής.

 

Το   portaplus leaflet distribution management software   έδωσε την  δυνατότητα σε όλους να βλέπουν την περιοχή διανομής και τα σημεία digital μέσα από το λογαριασμό της Fullah Sugah στο www.portaplus.gr

 

 

Έτσι ειστε  σίγουροι ότι τα φυλλάδια σας  μοιραστήκαν.

Επίσης βλέπετε  40 τουλάχιστον σημεία Έλεγχου ανά ήμερα ,σαν έργο , από τον υπολογιστή σας  σε πραγματικό χρόνο!

 

 

Το πρόγραμμα   30%   Δωρεαν Διανομη Φυλλαδιων  σας προσφερει δωρεαν διανομη φυλλαδιων .

 

Επικοινωνησε μαζι μας για την επομενη διανομη φυλλαδιων σου και φερε πελατες στην επιχειρηση σου!