Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
PortaPlus > Services > Υπηρεσίες Portaplus > Διανομή Φυλλαδίου σε Φοιτητές

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Οι φοιτητές αποτελούν ένα σημαντικό κοινό της ελληνικής αγοράς καθώς υπάρχουν πολλά είδη επιχειρήσεων τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο φοιτητές. Εταιρείες με είδη σπιτιού, ένδυσης, υπόδησης, τεχνολογίας, επιχειρήσεις που πωλούν ηλεκτρικές συσκευές, ταξιδιωτικά γραφεία κ.α. επιθυμούν να προσελκύσουν τους φοιτητές σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους κατά τις οποίες η κινητικότητα των φοιτητών είναι αυξημένη, όπως για παράδειγμα το Σεπτέμβρη.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείς να δώσεις το φυλλάδιό σου στους φοιτητές σε διάφορα σημεία στα οποία συχνάζουν. Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη διανομή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ, ΤΕΙ) δίνοντας το φυλλάδιο στον φοιτητή κατά την είσοδό του στο πανεπιστήμιο ή στη βιβλιοθήκη ή στο κυλικείο. Ακόμα, έχοντας καταγράψει τις συνήθεις περιοχές διαμονής των φοιτητών όπως Ζωγράφου, Ν. Σμύρνη κ.α., μοιράζουμε το φυλλάδιο σου σε αυτές τις περιοχές με στόχο την υψηλή παραλειψημότητα του φυλλαδίου από το πλέον κατάλληλο κοινό.

Κατεβάστε το eBook μας
“Η Tέχνη του να… Φέρνεις Πελάτες!”
Και ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας!

Επίσης, καθώς γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία των φοιτητών αξιοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τη μετακίνησή τους, φροντίζουμε να μοιράσουμε τα φυλλάδια σου στις στάσεις που χρησιμοποιούν περισσότερο οι φοιτητές είτε προς και από το πανεπιστήμιο είτε για την έξοδό τους. Έχουμε, ακόμα, καταγράψει όλα τα εμπορικά εκείνα σημεία αλλά και τις καφετέριες στις οποίες συχνάζει το φοιτητικό κοινό και μοιράζουμε και εκεί το φυλλάδιό σου προκειμένου να σου παρέχουμε μία ολοκληρωμένη κάλυψη και μία πολύ καλή απόδοση της διανομής.

Η ενέργεια της διανομής φυλλαδίων σε φοιτητές διαρκεί περίπου 3-4 ημέρες και στην περιοχή της Αθήνας μπορεί κανείς να προσελκύσει περίπου 50.000 φοιτητές ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα περίπου στους 100.000.

Κατά τη διάρκεια της διανομής του φυλλαδίου σου στους φοιτητές θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό φυλλάδιο με προσφορές, προτάσεις και λύσεις. Είναι πολύ σημαντικό, το φυλλάδιο θα παροτρύνει τους φοιτητές να προβούν σε μία ενέργεια προκειμένου να ολοκληρώσουν την αγορά από το κατάστημά σου. Η ενέργεια θα πρέπει να γίνει τη στιγμή που ο φοιτητής είναι έτοιμος να αγοράσει. Πιο συγκεκριμένα, αφού παραλάβει το φυλλάδιό σου θα πρέπει μέσα σε 15-20 ημέρες να έρθει στο κατάστημα για αγορά.

Ξεκινα και εσυ με portaplus στην επομενη διανομη σου και επωφελησου!

Κόστος διανομής σε 10.000 φοιτητές 550€ (συν φπα)