Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
PortaPlus > Services > Υπηρεσίες Portaplus > Διανομή Φυλλαδίου σε Εμπορικά Σημεία

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΣΕ Εμπορικα Σημεια

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίου σε εμπορικά σημεία αποτελεί μία πολύ σημαντική ενέργεια καθώς έχεις την προσοχή του καταναλωτή σου τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει τα ψώνια του. Μπορείς να δώσεις το φυλλάδιό σου σου κάθε καταναλωτή ή ακόμα να στοχεύσεις σε ένα πιο συγκεκριμένο κοινό όπως για παράδειγμα, γυναίκες, άντρες, γονείς κλπ.

Το φυλλάδιο σου διανέμεται σε εμπορικά σημεία όπως, πλατείες, πεζόδρομοι, εμπορικοί δρόμοι, με σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών για το προϊόν/ υπηρεσία και τη διανομή του φυλλαδίου στο κοινό που ενδιαφέρετε. Με αυτό τον τρόπο σου εξασφαλίζουμε μεγάλη οικονομία στην εκτύπωση του φυλλαδίου καθώς και αποτελεσματικότητα αφού το φυλλάδιό σου θα βρεθεί στα χέρια των ενδιαφερόμενων δυνητικών σου πελατών. Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείτε ημέρες και ώρες κατά τις οποίες η εκάστοτε περιοχή προσελκύει τον περισσότερο κόσμο.

Κατεβάστε το eBook μας
“Η Tέχνη του να… Φέρνεις Πελάτες!”
Και ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας!

Η διανομή σε εμπορικά σημεία πραγματοποιείται σε περιοχές με εμπορικό ενδιαφέρον όπως είναι η Νέα Σμύρνη, η Γλυφάδα, το Χαλάνδρι, το Περιστέρι, ο Πειραιάς κ.α.

Συνήθως για κάθε εμπορικό σημείο και προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνολική κάλυψή του χρειάζονται 10.000 φυλλάδια και 5-7 ημέρες διανομής.

Ξεκινα και εσυ με portaplus στην επομενη διανομη σου και επωφελησου!

Κόστος διανομής σε 10.000 ενδιαφερόμενους 600€ (συν φπα)