Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων Νίκαια

Υπηρεσία Portaplus

Η υπηρεσία Portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου.

Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά της Νίκαιας με υψηλή παραλειψημότητα και διεισδυτικότηατα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Έτσι, δε χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σε όλα τα νοικοκυριά της Νίκαιας αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειωθεί ως νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες!
Διανομή Φυλλαδίων Προς Διαχειριστή

Θέλεις να φέρεις στην επιχείρησή σου όλους τους διαχειριστές των πολυκατοικιών της Νίκαιας;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα σου δώσει αυτό που αναζητάς!
Το φυλλάδιό σου θα τοποθετηθεί εντός της εισόδου των πολυκατοικιών, σε συγκεκριμένα σημεία προκειμένου να έχεις 55% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου και να φτάσει στα σωστά χέρια.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά επιχειρήσεις οι οποίες στοχεύουν άμεσα στο διαχειριστή της πολυκατοικίας.
Παρμπρίζ Αυτοκινήτων

Η τοποθέτηση των φυλλαδίων σου στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στη Νίκαια είναι ένας πολύ καλός τρόπος άμεσης διαφήμισης καθώς ποσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand σου αλλά και της επιχείρησής σου. Το φυλλάδιό σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου όσο και στους περαστικούς, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή μπορεί να κάνουν βόλτα στην περιοχή της Νίκαιας.

Έτσι, η περιοχή θα κατακλυστεί από το φυλλάδιό σου, θα γίνει γνωστό το όνομα της επιχείρησής σου και οι ενδιαφερόμενοι καταλανωτές θα έρθουν σε σένα για να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που τους προσφέρεις!

Η διανομή σε παρμπρίζ αυτοκινήτων προσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand αλλά και της επιχείρησής σου συνολικά καθώς το όνομα και το φυλλάδιο σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινητού αλλά και στους περαστικούς

Είπαν για εμάς στη Νίκαια

 •  «Μετά τη διανομή μου με την υπηρεσία portaplus κατάφερα να σπάσω το ρεκόρ της επιχείρησης σε ημερήσιες παραγγελίες»
 • «Εντυπωσιάστηκα από τη διανομή με την υπηρεσία portaplus καθώς υπήρχε πλήρης οργάνωση. Οι διανεμητές ήταν ευγενικοί και καλοντυμένοι ενώ μέσω της εφαρμογής μπορούσα να παρακολουθήσω ανά πάσα στιγμή την απόδοση και εκτέλεση της διανομής μου»

Μας Εμπιστεύονται

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

  Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*

  Πληκτρολογήστε το όνομα σας*

  Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*

  Πληκτρολογήστε το e-mail σας*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*

  Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή*

  Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας