Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων Κορυδαλλός

Υπηρεσία Portaplus

Η υπηρεσία Portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου.

Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά του Κορυδαλλού με υψηλή παραλειψημότητα και διεισδυτικότηατα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Έτσι, δε χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σε όλα τα νοικοκυριά του Κορυδαλλού αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειωθεί ως νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη. παραλειψημότητα και διεισδυτικότηατα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Έτσι, δε χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σε όλα τα νοικοκυριά της Νέας Ιωνίας αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειωθεί ως νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες!
Διανομή Φυλλαδίων σε Επιχειρήσεις και Καταστήματα

Η επιχείρησή σου απευθύνεται κυρίως σε επιχείρησεις και όχι στον καταναλωτή;
Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίων σε επιχειρήσεις και καταστήματα είναι η ιδανική για την επιχειρήσή σου και θα σου φέρει άμεσα πελάτες!
Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι διανεμητές μας θα επισκεφτούν τα γραφεία, τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα του Κορυδαλλού για να παραδώσουν το φυλλάδιό σου στον ιδιοκτήτη. Δεδομένης της εμπειρίας μας και των εκατοντάδων διανομών που έχουμε κάνει σε επιχειρήσεις και καταστήματα του Κορυδαλλού, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες επιχειρήσεις εδρεύονται στην περιοχή και έχουν υψηλή παραλειψημότητα

Οι διανεμητές μας επισκέπτονται γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα και παραδίδουν το φυλλάδιό σου στους ιδιοκτήτες.
Παρμπρίζ Αυτοκινήτων

Η τοποθέτηση των φυλλαδίων σου στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στον Κορυδαλλό είναι ένας πολύ καλός τρόπος άμεσης διαφήμισης καθώς ποσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand σου αλλά και της επιχείρησής σου. Το φυλλάδιό σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου όσο και στους περαστικούς, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή μπορεί να κάνουν βόλτα στην περιοχή του Κορυδαλλού. Έτσι, η περιοχή θα κατακλυστεί από το φυλλάδιό σου, θα γίνει γνωστό το όνομα της επιχείρησής σου και οι ενδιαφερόμενοι καταλανωτές θα έρθουν σε σένα για να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που τους προσφέρεις!

Η διανομή σε παρμπρίζ αυτοκινήτων προσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand αλλά και της επιχείρησής σου συνολικά καθώς το όνομα και το φυλλάδιο σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινητού αλλά και στους περαστικούς

Είπαν για εμάς στο Κορυδαλλό

 • «Είστε πραγματικοί επαγγελματίες»
 • «Η απόδοση της διανομής ήταν εξαιρετική. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 50 νέες εγγραφές στο γυμναστήριό μας»

Μας Εμπιστεύονται

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

  Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*

  Πληκτρολογήστε το όνομα σας*

  Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*

  Πληκτρολογήστε το e-mail σας*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*

  Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή*

  Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας