Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων Περιστέρι

Υπηρεσία Portaplus

Η υπηρεσία Portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου.
Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά του Περιστερίου με υψηλή παραλειψημότητα και διεισδυτικότητα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Έτσι, δε χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σε όλα τα νοικοκυριά του Περιστερίου αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειωθεί ως νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες!
Διανομή Φυλλαδίων σε Εμπορικά Σημεία

Θέλεις να γνωρίσει όλη η περιοχή του Περιστερίου την επιχείρησή σου και να έρθουν άμεσα νέοι πελάτες;

Μέσω της υπηρεσία διανομής φυλλαδίων σε εμπορικά σημεία, το φυλλάδιό σου θα διανεμηθεί σε εμπορικά σημεία με μεγάλη επισκεψημότητα, όπως πλατείες, πεζόδρομοι και εμπορικοί δρόμοι με σκοπό την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για το προϊόν ή την υπηρεσία σου και τη διανομή του φυλλαδίου στο ενδιαφερόμενο κοινό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πιάνουμε τον καταναλωτή τη στιγμή που είναι χαλαρός και κάνει τη βόλτα του στο κέντρο του Περιστερίου!

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίου σε εμπορικά σημεία αποτελεί μία πολύ σημαντική ενέργεια καθώς έχεις την προσοχή του καταναλωτή σου τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει τα ψώνια του.
Διανομή Φυλλαδίων σε Επιχειρήσεις και Καταστήματα

Η επιχείρησή σου απευθύνεται κυρίως σε επιχείρησεις και όχι στον καταναλωτή;

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίων σε επιχειρήσεις και καταστήματα είναι η ιδανική για την επιχειρήσή σου και θα σου φέρει άμεσα πελάτες!

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι διανεμητές μας θα επισκεφτούν τα γραφεία, τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα του Περιστερίου για να παραδώσουν το φυλλάδιό σου στον ιδιοκτήτη. Δεδομένης της εμπειρίας μας και των εκατοντάδων διανομών που έχουμε κάνει σε επιχειρήσεις και καταστήματα του Περιστερίου, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες επιχειρήσεις εδρεύονται στην περιοχή και έχουν υψηλή παραλειψημότητα.

Οι διανεμητές μας επισκέπτονται γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα και παραδίδουν το φυλλάδιό σου στους ιδιοκτήτες. Δεδομένης της εμπειρίας μας στο χώρο της διανομής, έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία για τις επιχειρήσεις ανά περιοχή.

Είπαν για εμάς στο Περιστέρι

 • «Με την υπηρεσία portaplus που ανέλαβε τη διανομή των φυλλαδίων μου κατάφερα να διπλασιάσω τις καθημερινές μου παραγγελίες delivery»
 • «Όταν μοιράζουμε φυλλάδια με την υπηρεσία portaplus, ο τζίρος μου αυξάνεται κατά 35%»

Μας Εμπιστεύονται

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

  Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*

  Πληκτρολογήστε το όνομα σας*

  Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*

  Πληκτρολογήστε το e-mail σας*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*

  Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή*

  Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας