Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων Καλλιθέα

Υπηρεσία Portaplus

Η υπηρεσία Portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου.

Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά της Καλλιθέας με υψηλή παραλειψημότητα και διεισδυτικότηατα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Έτσι, δε χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σε όλα τα νοικοκυριά της Καλλιθέας αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειωθεί ως νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες!
Διανομή Φυλλαδίων σε Φοιτητές

Οι φοιτητές αποτελούν ένα σημαντικό κοινό για πολλές επιχειρήσεις, όπως εταιρείες με είδη σπιτιού, ένδυσης, υπόδησης, τεχνολογίας κ.α.
Ειδικότερα στην περιοχή της Καλλιθέας κατοικούν πολλοί φοιτητές καθώς είναι κοντά στο κέντρο και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Είναι οι φοιτητές το κοινό της επιχείρησής σου;

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίων σε φοιτητές, σου δίνει τη δυνατότητα να μοιράσεις το φυλλάδιό σου στους φοιτητές τις περιοχής της Καλλιθέας αλλά και προσεγγίζοντάς τους στα μέρη στα οποία συχνάζουν όπως είναι για παράδειγμα συγκεκριμένες καφετέριες της περιοχής καθώς επίσης και στις εισόδους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Έχοντας καταγράψει όλα τα εμπορικά σημεία αλλά και τις καφετέριες στις οποίες συχνάζουν οι φοιτητές που μένουν στην περιοχή της Καλλιθέας, είμαστε σε θέση να σου παρέχουμε ολοκληρωμένη κάλυψη της συγκεκριμένης περιοχής και μία πολύ καλή απόδοση της διανομής σου.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείς να δώσεις το φυλλάδιό σου στους φοιτητές σε διάφορα σημεία στα οποία συχνάζουν.
Διανομή Φυλλαδίων σε Εμπορικά Σημεία

Θέλεις να γνωρίσει όλη η περιοχή της Καλλιθέας την επιχείρησή σου και να έρθουν άμεσα νέοι πελάτες;

Μέσω της υπηρεσία διανομής φυλλαδίων σε εμπορικά σημεία, το φυλλάδιό σου θα διανεμηθεί σε εμπορικά σημεία με μεγάλη επισκεψημότητα, όπως πλατείες, πεζόδρομοι και εμπορικοί δρόμοι με σκοπό την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για το προϊόν ή την υπηρεσία σου και τη διανομή του φυλλαδίου στο ενδιαφερόμενο κοινό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πιάνουμε τον καταναλωτή τη στιγμή που είναι χαλαρός και κάνει τη βόλτα του στο κέντρο της Καλλιθέας!

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίου σε εμπορικά σημεία αποτελεί μία πολύ σημαντική ενέργεια καθώς έχεις την προσοχή του καταναλωτή σου τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει τα ψώνια του.

Είπαν για εμάς στη Καλλιθέα

 • «Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η διανομή μέσω της υπηρεσίας portaplus, δεν έχει υπάρξει μία ημέρα που να έπεσαν οι παραγγελίες delivery κάτω από τις 100».
 • «Μέσα από το σύστημα της εφαρμογής είδαμε ότι ο κάθε διανεμητής είχε το δικό του κομμάτι στο χάρτη για να διανέμει και πραγματοποιούν τη διανομή ανά τετράγωνο. Είδαμε επίσης ότι υπάρχει οργάνωση και μέθοδος πίσω από τη διανομή του φυλλαδίου μας, οι διανεμητής ήταν αρκετοί και ήταν όλοι πολύ οργανωμένοι προκειμένου να μην υπάρξει νοικοκυριό που δεν θα λάμβανε το φυλλάδιό μας»

Μας Εμπιστεύονται

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

  Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*

  Πληκτρολογήστε το όνομα σας*

  Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*

  Πληκτρολογήστε το e-mail σας*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*

  Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή*

  Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας