Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων Νέα Ιωνία

Υπηρεσία Portaplus

Η υπηρεσία Portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου.

Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά της Νέας Ιωνίας με υψηλή παραλειψημότητα και διεισδυτικότηατα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Έτσι, δε χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σε όλα τα νοικοκυριά της Νέας Ιωνίας αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειωθεί ως νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες!
Διανομή Φυλλαδίων σε Επιχειρήσεις και Καταστήματα

Η επιχείρησή σου απευθύνεται κυρίως σε επιχείρησεις και όχι στον καταναλωτή;
Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίων σε επιχειρήσεις και καταστήματα είναι η ιδανική για την επιχειρήσή σου και θα σου φέρει άμεσα πελάτες!
Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι διανεμητές μας θα επισκεφτούν τα γραφεία, τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα της Νέας Ιωνίας για να παραδώσουν το φυλλάδιό σου στον ιδιοκτήτη. Δεδομένης της εμπειρίας μας και των εκατοντάδων διανομών που έχουμε κάνει σε επιχειρήσεις και καταστήματα της Νέας Ιωνίας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες επιχειρήσεις εδρεύονται στην περιοχή και έχουν υψηλή παραλειψημότητα.

Οι διανεμητές μας επισκέπτονται γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα και παραδίδουν το φυλλάδιό σου στους ιδιοκτήτες.
Διανομή Φυλλαδίων σε Μαθητές

Θέλεις να προσελκύσεις τους μαθητές της Νέας Ιωνίας;
Η διανομή φυλλαδίων σε μαθητές πραγματοποιείτε κατά την είσοδο ή έξοδό τους από το σχολείο προκειμένου να λάβουν το φυλλάδιο και να ενημερώσουν ύστερα τους γονείς του για το προϊόν ή την υπηρεσία που τους προσφέρεις.

Οι μαθητές αποτελούν ένα ιδιαίτερο κοινό, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην προσέγγισή του.

Είπαν για εμάς στη Νέα Ιωνία

 • «Αύξησα 20% τις καθημερινές παραγγελίες delivery! Η διανομή των φυλλαδίων με την υπηρεσία portaplus μου προσέφερε οικονομία στην εκτύπωση των φυλλαδίων μου αλλά και στο κόστος διανομής καθώς επίσης και μεγάλη παραλειψημότητα του φυλλαδίου»
 • «Η συνεργασία με το σύμβουλο διανομής και η οργάνωση της διανομής μας ήταν εξαιρετική. Νιώσαμε ότι μας έδιναν την κατάλληλη σημασία και η ενέργεια της διανομής προσαρμόστηκε πλήρως στις ανάγκες μας»

Μας Εμπιστεύονται

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

  Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*

  Πληκτρολογήστε το όνομα σας*

  Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*

  Πληκτρολογήστε το e-mail σας*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*

  Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή*

  Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας