Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων Πειραιάς

Υπηρεσία Portaplus

Η υπηρεσία Portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου.
Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά του Πειραιά με υψηλή παραλειψημότητα και διεισδυτικότηατα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Έτσι, δε χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σε όλα τα νοικοκυριά του Πειραιά αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειωθεί ως νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες!
Διανομή Φυλλαδίων σε Εμπορικά Σημεία

Θέλεις να γνωρίσει όλη η περιοχή του Πειραιά την επιχείρησή σου και να έρθουν άμεσα νέοι πελάτες;

Μέσω της υπηρεσία διανομής φυλλαδίων σε εμπορικά σημεία, το φυλλάδιό σου θα διανεμηθεί σε εμπορικά σημεία με μεγάλη επισκεψημότητα, όπως πλατείες, πεζόδρομοι και εμπορικοί δρόμοι με σκοπό την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για το προϊόν ή την υπηρεσία σου και τη διανομή του φυλλαδίου στο ενδιαφερόμενο κοινό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πιάνουμε τον καταναλωτή τη στιγμή που είναι χαλαρός και κάνει τη βόλτα του στο κέντρο του Πειραιά!

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίου σε εμπορικά σημεία αποτελεί μία πολύ σημαντική ενέργεια καθώς έχεις την προσοχή του καταναλωτή σου τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει τα ψώνια του.
Διανομή Φυλλαδίων σε Εργαζομένους

Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων αποτελούν ένα ευρύ κοινό για πληθώρα επιχειρήσεων. Ειδικότερα στην περιοχή του Πειραιά θα βρει κανείς ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και ένα ακόμη μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων.

Έχοντας καταγράψει όλες τις επιχειρήσεις του Πειραιά και γνωρίζοντας ποιες από αυτές αντιμετωπίζουν θετικά τη διανομή φυλλαδίων, οι διανεμητές μας πηγαίνουν σε αυτές και δίνουν το φυλλάδιό σου στους ενδιαφερόμενους εργαζομένους.

Πέρα από τις εισόδους των επιχειρήσεων του Πειραιά, το φυλλάδιό σου θα μοιραστεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τις ώρες κατά τις οποίες οι εργαζόμενοι πηγαίνουν στην εργασία τους, προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου!

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, το φυλλάδιό σου διανέμεται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων την ώρα που αυτοί πηγαίνουν στην εργασία τους είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είτε στην είσοδο επιχειρήσεων ή καταστημάτων.

Είπαν για εμάς στον Πειραιά

 • «Είναι πραγματικοί επαγγελματίες. Γνωρίζουν πώς να προσελκύσουν τον καταναλωτή και να οργανώσουν τη διανομή σου για να έχει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»
 • «Καινούργιοι πελάτες έμπαιναν στο κατάστημά μου»

Μας Εμπιστεύονται

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

  Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*

  Πληκτρολογήστε το όνομα σας*

  Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*

  Πληκτρολογήστε το e-mail σας*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*

  Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή*

  Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας