Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων Αιγάλεω

Υπηρεσία Portaplus

Η υπηρεσία Portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου.

Έχοντας καταγράψει όλα τα νοικοκυριά στο Αιγάλεω με υψηλή παραλειψημότητα και διεισδυτικότηατα, οι διανομείς μας χτυπούν τα κουδούνια αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Έτσι, δε χρειάζεται να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου σε όλα τα νοικοκυριά του Αιγάλεω αλλά περίπου στα μισά, τα οποία έχουν σημειωθεί ως νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες!
Διανομή Φυλλαδίων σε Εμπορικά Σημεία

Θέλεις να γνωρίσει όλη η περιοχή του Αιγάλεω την επιχείρησή σου και να έρθουν άμεσα νέοι πελάτες;

Μέσω της υπηρεσία διανομής φυλλαδίων σε εμπορικά σημεία, το φυλλάδιό σου θα διανεμηθεί σε εμπορικά σημεία με μεγάλη επισκεψημότητα, όπως πλατείες, πεζόδρομοι και εμπορικοί δρόμοι με σκοπό την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για το προϊόν ή την υπηρεσία σου και τη διανομή του φυλλαδίου στο ενδιαφερόμενο κοινό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πιάνουμε τον καταναλωτή τη στιγμή που είναι χαλαρός και κάνει τη βόλτα του στο κέντρο του Αιγάλεω!

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίου σε εμπορικά σημεία αποτελεί μία πολύ σημαντική ενέργεια καθώς έχεις την προσοχή του καταναλωτή σου τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει τα ψώνια του.
Παρμπρίζ Αυτοκινήτων

Η τοποθέτηση των φυλλαδίων σου στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στο Αιγάλεω είναι ένας πολύ καλός τρόπος άμεσης διαφήμισης καθώς ποσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand σου αλλά και της επιχείρησής σου. Το φυλλάδιό σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου όσο και στους περαστικούς, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή μπορεί να κάνουν βόλτα στην περιοχή του Αιγάλεω.

Έτσι, η περιοχή θα κατακλυστεί από το φυλλάδιό σου, θα γίνει γνωστό το όνομα της επιχείρησής σου και οι ενδιαφερόμενοι καταλανωτές θα έρθουν σε σένα για να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που τους προσφέρεις!

Η διανομή σε παρμπρίζ αυτοκινήτων προσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand αλλά και της επιχείρησής σου συνολικά καθώς το όνομα και το φυλλάδιο σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινητού αλλά και στους περαστικούς

Είπαν για εμάς στο Αιγάλεω

 • «Αύξησα κατά 20% τον ημερήσιο τζίρο του καταστήματός μου μέσω της διανομής των φυλλαδίων μου από την υπηρεσία portaplus»
 • «Η διανομή άξιζε τον κόπο»

Μας Εμπιστεύονται

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

  Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*

  Πληκτρολογήστε το όνομα σας*

  Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*

  Πληκτρολογήστε το e-mail σας*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*

  Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης*

  Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή*

  Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας